2777
2789

۱۹۷ چه خبره..... ۱۵۰ وای چقدر کوتاه..... خانومای عزیز دختر خانومای گل هیچکس قدش و شکل و قیافش دست خودش نبوده ما با این ویژگی ها که بیشترش ژنتیکه به دنیا اومدیم کاش یکم مهربون تر باشیم باهم و انقدر همو مقایسه نکنیم انگار بشر هرچی بیشتر پیشرفت میکنه از نظر منطق و شعور پسرفت میکنه متاسفانه یه سری استانداردهارو کمپانی ها و ابرقدرت های مد و پوشاک و.... برای سودجویی خودشون تو مغزمون فرو کردن و انصافا هم موفق بودن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همسایه مون گفت تعجب کردم ، ولی بعد فهمیدم مثل یه سری دیگه از ویژگی های شخصیتی امکان به ارث رسیدن ...

دقیقا، من از یه روانشناس شنیدم تو اینترنت فیلم آموزشی گذاشته بود که زودرنجی ارثیه، من مرحوم پدرم زودرنج بود، منم زودرنج هستم

من خودم‌ ۱۶۷ هستم که توی خانما کوتاه بنظر نمیام  ولی شوهرم ۱۷۳ این‌حدودا هس که توی مردا چندان ...

نارادت نباش باباش یکی مثل شمارو طور کرده اونم همینطور!

به قول مادرشوهرم با این قد منت شوهرتو کشیدی بهش بله گفتی یکی هم برای پسرت پیدا میشه .

قطعا پسرت از باباش بلند تر میشه نگران نباش

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
داره میگه هرگز پیش یک قد کوتاه از قد حرفی نزدم یعنی خودش قبول داره که قد بلندا برترن  تو سرتون ...

چی میگی تو؟؟؟ 

خب راست داره میگه ! اگه پیش یه قد کوتاه بگه قدم‌بلنده که میگن داره فخر میفروشه یا کلاس میزاره همونجوری که پیش یه چاق بگه من لاغرم، یا پیش یکی که مشکل پوستی داره بگه من پوستم خوبه! 

چرا الکی گیر میدی و توهین‌میکنی؟

.
نارادت نباش باباش یکی مثل شمارو طور کرده اونم همینطور! به قول مادرشوهرم با این قد منت شوهرتو کشیدی ...

خخخخ

میدونم بالاخره یکی‌و پیدا میکنه ، ولی خودم‌دوس دارم قد بلند باشه  پسرم و کلا واسم مهمه😉

.
خخخخ میدونم بالاخره یکی‌و پیدا میکنه ، ولی خودم‌دوس دارم قد بلند بهش پسرم و کلا واسم مهمه😉

قد پسر میانگین قد پدر و مادره به علاوه ۵ سانت .

و دختر منهای ۵ سانت.

برای پسر شما تقریبا ۱۸۵ میشه

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
قد پسر میانگین قد پدر و مادره به علاوه ۵ سانت . و دختر منهای ۵ سانت. برای پسر شما تقریبا ۱۸۵ میشه

حرفتون اصلا درست و علمی نیست،

ویژگی های وراثتی رو نمیشه با فرمول های ریاضی محاسبه کرد

تمام تلاشم اینه موقع گفت و گو با آدما سرزنششون نکنم ؛ ولی اگه ناآگاهانه شمارو به خاطر انجام کاری سرزنش کردم لطفا بهم بگید❤