2777
2789
من خودم قدم155هست خیلی هم دوس دارم قدمو بارها شده گفتن کلاس چندمی تا گفتم دانشگا تموم کردم تعجب کردن ...

من ۱۵۵ هستم همه مسخرم میکنن طوریکه کلا اصلا رو به افسردگی هستم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفتون اصلا درست و علمی نیست، ویژگی های وراثتی رو نمیشه با فرمول های ریاضی محاسبه کرد

نه حرف ایشون علمی و تو کتاب نلسون ،رفرنس بیماریهای اطفال نوشته شده ،ولی خوب هر اصلی استثنا داره 

حرفتون اصلا درست و علمی نیست، ویژگی های وراثتی رو نمیشه با فرمول های ریاضی محاسبه کرد

این تحلیل عینی و برای اکثر افراده وگرنه هستن کسانی که خیلی بلندترن یا خیلی کوتاهترن

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم

[QUOTE=251974889]قد پسر میانگین قد پدر و مادره به علاوه ۵ سانت . و دختر منهای ۵ سانت. برای پسر شما تقریبا ۱۸۵ میشه[/QUOTE

اینجوریم میشه ۱۷۶ بازم چندان‌بلند نیس 

دایی و عمو و اینا ۱۸۰ به بالاهستن

.
[QUOTE=251974889]قد پسر میانگین قد پدر و مادره به علاوه ۵ سانت . و دختر منهای ۵ سانت. برای پسر شما ت ...

مگه خودتون ۱۷۸ و شوهرتون ۱۸۳ نبودین؟

خب میانگینتون میشه۱۸۰ و با ۵ تا میشه ۱۸۵

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
من ۱۵۵ هستم همه مسخرم میکنن طوریکه کلا اصلا رو به افسردگی هستم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

۱۵۵ خوبه به نظرم، یه کفش ۵ سانتی هم که بپوشی حتی، راحت میشی ۱۶۰، حتی با کفش صاف هم خوبه

نه عزیزم خودم ۱۶۷ هستم شوهرم ۱۷۳

عهمه به هر حال پسرتون از باباش بلندتر میشه ۱۷۵