2777
2789
عنوان

شیردهی😊

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 61 پست
یه سوال دیگه.بچتون خواب روزانش هر چند ساعت چند دقیقست؟شبا ساعت چند میخوابه

خواب روزانه ش اوایل بیشتر بود 

هرچه قدر بزرگتر میشه دنبال شیطنت و بازیه ، برا همین روزا کمتر میخوابه ولی خب هر دوسه ساعت باید یکی دوساعت هم بخوابه وگرنه نق میزنه و گریه...

شب ها ساعت هشت نیم الی نه نیم میخوابه ولی قبلا که کوچیکتر بود ساعت هفت اینا می‌خوابید و فقط واس شیر بیدار میشد

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
خواب روزانه ش اوایل بیشتر بود  هرچه قدر بزرگتر میشه دنبال شیطنت و بازیه ، برا همین روزا کمتر م ...

اهان پس طبیعیه دخترم هر دوساعت چرت میزنه...پس بزرگتر بشه چرتش کمتر میشه 

بخاطر چرتش هیچ جا نمیتونم برم.بدخواب بشه بد اخلاق میشه

خدایاشکرت❤️🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره چون شیر میخورد اگه بغلش نمیکردم میریخت بیرون دیگه عادت کرده

سعی کن کم کم از عادت بندازیش ، اسباب بازی و جغجغه هاشو ببر بالا سرش ، زیر سرشم با یه تشک کوچیک شیب دار کن ، رو زمین باهاش بازی کن ، ادا بازی رو هم بچه ها دوس دارن یا دالی بازی

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
اهان پس طبیعیه دخترم هر دوساعت چرت میزنه...پس بزرگتر بشه چرتش کمتر میشه  بخاطر چرتش هیچ جا نمی ...

آره منم جایی نمی‌رفتم 

خوابش که کمتر شد تونسم یکم بیرون ببرمش

هشت و نیم میخوابه صبح ساعت چند بیدار میشه؟

شش تا هفت برپا میزنه  

اصلا اصلا با اینکه کرونای بدی داشتم نه تب کردم بخاطرش  نه سینم شیر توش موند که درد بگیره یا عفو ...

خوش بحالت باز این موضوع واست ختم به خیر شده 

دعا کن منم راحت بتونم از شیر بگیرمش ...

شوهرم رو بچه حساسه فشار بدم ناراحت میشه.راه دیگه نداره؟

مگه میخوای له کنی که ناراحت بشه 

مثل زمانیکه سرماخوردیم و میخوایم با دستمال بینی رو بگیریم اونجوریه

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
خب چرا همون موقع شیرخشکی نکردیش؟

چون دخترم شیر خشک نخورد از مزش بدش میومد

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤

من ۹ ماهگی شیرخشکیش کردم به زور نمیخورد.

چند ماهه شیرخشک میدم

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
چون دخترم شیر خشک نخورد از مزش بدش میومد

آخی 

چقدرم تفاوت طعم رو خوب تشخیص می‌داده وروجک

واقعیتش ، من خودمم نمیدونم شیرم چه مزه آیه و چقدر شیر مادر و شیرخشک باهم تفاوت طعم دارن 

من ۹ ماهگی شیرخشکیش کردم به زور نمیخورد. چند ماهه شیرخشک میدم

شیرخشکی کردنش واسه خودت آسون بود ؟

چقدر درد داشتی و چقدر طول کشید شیرت قطع شه ؟

و اینکه چرا شیرخشکیش کردی ؟

من ۹ ماهگی شیرخشکیش کردم به زور نمیخورد. چند ماهه شیرخشک میدم

خیلی سوال پرسیدم