الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بله من تا۱۵ماهگی دادم و تازه ۱۰روز فک کنم میشه از شیر گرفتمش
دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
من پسر بزگمو 21 ماه دادم. ولی پسر کوچیکم تقریبا 17 ماه شیر دادم چون کرونا گرفتم شدید مریض شدم پسرم دیگ شیرمو نخورد. بعد بهش گاها شیر خشک میدادم گاها شیر گاو
درد سینه نهایت دو روز که سینت سفت و دردناکه ولی بعدش انقدر سبک میشی
عزیزم سوتین بعدش نبند بعد اضافه شیر خودش خارج میشه
به هیچ عنوانم ندوش اگه فقط سینت مثل سنگشد میتونی دوش آبگرم بگیری
دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
خیلی خوب جلو رفتی شما کاش منم هم توان بدنی بالا داشتم و هم شیرم مقوی بود ، حداقل تا یکسالگی ش ...
اگه به خودم بود که ۱ماهگی شیر خشکی میکردم
متاسفانه ارتروز گردن داشتم با سختی شیر میدادم
یه سوال...نی نی شما سینتونو گاز میگیره چکار میکنید؟بچم سه ماهشه میترسم دندون دربیاره گازم بگیره
دماغش رو فشار میدادم ول میکرد