2777
2789

امروز رفتم بانک حساب باز کنم چون یدونه کارت بیشتر ندارم و لازم میشد از هشت تا الان بانک بودم بانک شلوغ بود و کارمندا بی حال بی حال کار میکردن و باهم گپ میزدن

کار ملت رو خیلی دیر راه مینداختن  فقط نیم ساعت نشستم تا کارتم بیاد کارتم نمیومد گفتم الان چیکار کنم؟؟گفت هیچی منو نگاه کن

منم سکوت🤦🏿‍♀️

دوباره نیم ساعت نشستم اسمس بانکم فعال بشه اخرشم نشد گفت فردا صبح دوباره بیا(نمیدونم از قصد دزست نکرد یا واقعا مشکل سیستمی بود اما کار بقیه راحت طبق رول پیش میرفت) همش شمارم رو میخوند میگفت درسته میگفتم بله اخرش گفت چقد رنده حفظ شدم 🤦🏿‍♀️ مسئول بانکه یه جوراب خریده بود میخندید میگفت من چون مجردم جوراب مشکی خریدم متاهل بودم خانمم برام جوراب سفید میگرفت و میخندید منم جوابش رو ندادم و نخندیدم اصلا نمیدونستم چی بگم

موقعه برگشت هم طبق عادت تشکر کردم گفت عجب چشایی داری منم سکوت کردم چیزی نگفتم 

شما جای من بودید چ واکنشی نشون میدادید؟؟؟

جوری چشم غره میرفتم برینه به خودش

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بی محلی کن.. کاملا مشخص بوده قصدشون

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگفتم خداروشکر که چشمام هیز نیس

بنظرت سکوت کردم کارم اشتباه بود ؟؟

تمامه مدت یه کلمه حرف ازم در نیومد حتی اخمم نکردم مظلوم نشسته بودم انگار انگار با من حرف میزنه😑

هیچی بنده خدا داشت نخ میداده شما هم به روی مبارکتون نیاوردی دیگه. حالا فردا هم میرید بانک؟

مجبورم کارتم اسمس بانک نداره 🤦🏿‍♀️

رفتارش رو به ریس بانک اطلاع بدم ؟؟

یه مقدار از هیزی دست برداره ب شدت معذب شدم