2777
2789
عنوان

شیردهی😊

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 61 پست
آهان ، متوجه شدم  خلاصه بدون درد نمیشه درسته  مرسی گلم

اره دیکه همونجوری که اولای شیردای سخته خشک کردنشم سخته

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال...نی نی شما سینتونو گاز میگیره چکار میکنید؟بچم سه ماهشه میترسم دندون دربیاره گازم بگیره

نی نی من که فعلا دندون نداره 

ولی فک کنم یکمکی درد داشته باشه 

خلاصه گازه دیگه  

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
اره دیکه همونجوری که اولای شیردای سخته خشک کردنشم سخته

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
چند وقتشه؟نی نی من سه ماهشه از الان استرس دارم

شش ماه و نیمشه

شوهرم رو بچه حساسه فشار بدم ناراحت میشه.راه دیگه نداره؟

خدا کمکت کنه...

اگه به خودم بود که ۱ماهگی شیر خشکی میکردم متاسفانه ارتروز گردن داشتم با سختی شیر میدادم

خب چرا همون موقع شیرخشکی نکردیش؟

تا شش ماه بچه چهار دست و پا میره یا میشینه؟

واسه من میخزه به جلو و عقب

و رو دست و پاش وایمیسته

تا شش ماه بچه چهار دست و پا میره یا میشینه؟

نه نی نی من کامل نمیشینه 

بایستی کمکش کنم

پس کی چهار دست و پا میرن؟دختر من بغلیه دراز میکشه حوصلش سر میره میگه بغلم کن.دوست دارم زود تر راه بر ...

به بغل عادتش دادی احتمالا

بعد هفت ماهگی یواش یواش میشینن

چاره ای نیس باید حوصله به خرج بدیم  

به بغل عادتش دادی احتمالا بعد هفت ماهگی یواش یواش میشینن چاره ای نیس باید حوصله به خرج بدیم   ...

اره چون شیر میخورد اگه بغلش نمیکردم میریخت بیرون دیگه عادت کرده

خدایاشکرت❤️🙏