2777
2789
عنوان

شیردهی😊

354 بازدید | 61 پست

کسی بوده که تا هفت یا هشت ماهگی بچه ، شیر خودشو داده باشه ؟؟

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعنوان کمکی شیرخشکم دارم میدم چون دیگ سیر نمیشد

من میخوام تا هفت یا هشت ماهگی شیر بدم 

ولی میترسم 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
من خود دخترم دیگه شیرمو نخورد یه دفعه البته شیرمم خیلی خیلی کم شده بود ازبس حرص و غصه خوردم چندماه&n ...

واس من کم نشده 

شیرم بی جون شده ، یجورایی خیلی آبکی هستش و چربی نداره 

خودمم خیلی بی حال و کم خونم و اکثر روزا سرگیجه دارم

از چی میترسی؟

از اینکه زود باشه برا قطع کردنش ،

یا اینکه توسینم شیر بمونه و جمع شه 

واس من کم نشده  شیرم بی جون شده ، یجورایی خیلی آبکی هستش و چربی نداره  خودمم خیلی بی حال ...

بچت بیشتر مادر لازم داره تا شیر مادر به خودت برس اگر توانایی شو نداری شیر خشک بده اتفاقا خیلی هم مقوی و کامل هستن 

من خود دخترم دیگه شیرمو نخورد یه دفعه البته شیرمم خیلی خیلی کم شده بود ازبس حرص و غصه خوردم چندماه&n ...

قبلش شیر کمکی هم میدادی ؟

الان بچه ت زود به زود مریض نمیشه ؟