2777
2789

امروز دو تا پسر تو فضای مجازی دیدم یکی ایتالیایی بود یکی دیگه استرلیایی و واقا به طرز عجیبی زیبا بودن شبیه فرشته ها بودن واقعااااااااا چشما رنگی اصلا اندام ها و صورتشون رو انگار خدا تراشیده بود شبیه حوری بودن واقعا چرا خدا اینقدر تبعیض قایل شده بین بنده هاش

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ژن ننه بابا ....

ولی بعضیا خوش شانسن پدر مادرشون اصلا زیبا نیستن می بینی ژن هفت نسل اون ور تر بهشون رسیده و فوق العاده زیبا هستن

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

ببین هرچقدر بگردیا تو خود آمریکا هم دختر خوشگل مثل دخترهای ایرانی پیدا نمیکنی پسرهای ماهم هم جذاب ان

دیگه ابنجوری هم نیست بعد کلا تو امریکا مهاجر ها زندگی میکنن از هر نزادی یه خوشگل هست

سیب بخور عزیزم سیب 

تا میتونی سیب بخور 

اینقد خوراکی هست که هرجور دلت بخواد بچه بسازی 

اینقد غصه نداره 

مادرای ما تو بارداری آشغال خوردن😂

البته من بدک نیستما ولی دوست داشتم زیباترباشم

خب ژن ننه بابا از کجا میاد زرنگ خدا درست کرده، جواب اسی را بده بگو چرا یه عده حتی ژنهاشون بهتر افرید ...

ننه بابا هزارتا ژن دارن....حتی تو خود مادره ژن بروز نداده ولی تو بچه بروز میده و ترکیب میشه با ژن باباعه

ولی بعضیا خوش شانسن پدر مادرشون اصلا زیبا نیستن می بینی ژن هفت نسل اون ور تر بهشون رسیده و فوق العاد ...

دقیقا من یه بلاگر میشناسم بینهایت خوشگل ولی پدر و ادرش معمولین فقط رنگ چشم از مادرش به ارث برده وگرنه چهرش کلا با پدر و مادرش فرق داره

دیگه ابنجوری هم نیست بعد کلا تو امریکا مهاجر ها زندگی میکنن از هر نزادی یه خوشگل هست

بخدا من آنقدر تو اینستا دیدم چقدر از دخترای ایرانی تعریف می کنند 

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔