2777
2789
عنوان

یکی از دوستام با یه مرد متاهل در ارتباطه دیگه نمیدونم چطوری بگم نکن

| مشاهده متن کامل بحث + 17863 بازدید | 238 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسره میگه بخاطر بچه زن‌گرفتم فقط و این خانمه رو دیوانه وار دوس دارع خانمه هم همینطور من حتی قبل از ا ...

وای من 

حتما خانم بزرگترم هست؟؟

چجوری آشنا شدن..

میخاستی بگی نیست الان پاکی بفهمه دخترت چ گوهی میخوری رو سنگ قبرت نمیاد برینه 

خیلی هنگم به خدا چون تو باقی مسائل اینطوری نی

نهایت بی ارزش کردن خودشه واقعا این فکرو نمبکنه جرا باید با به مرد متاهل باشه؟؟؟اونم چی یه بار ازش شکست خورده نکرفتتش الان یعنی میخواد بیاد بکیرتشش؟؟خدا عقل بده به بعضی ها ب ما همیه عالمه پول

تو تلاشتو کردی دوست منم سنی نداشت کلا ۶ماه نامزد بود ۲۱سالش بود فکرکنم بعد جداشد این واکنشا نسبت به ...

🥲کاش یه نوبت مشاوره براش بگیرم خیلی دختر خوبیه ولی نادون

🥲کاش یه نوبت مشاوره براش بگیرم خیلی دختر خوبیه ولی نادون

منم اینجا شرایطشو نوشتم گفتن با یه شماره تماس بگیر واسه فوریت های اجتماعی ولی ببین کسی تا خودش نخواد اوکی نمیشه وقت مشاوره ام کاری نمیکنه براش

اتفاقا خوب می‌فهمه داره چیکار می‌کنه لذت میبره و کمبود محبت داره

ببین کلا الان توام بری باهاش دوست شی همینطوری میاد مرتب بهت پیام میده ولی من میگم آدم باید بین مرد و زن تفاوت قائل بشه

وای من حتما خانم بزرگترم هست؟؟چجوری آشنا شدن..میخاستی بگی نیست الان پاکی بفهمه دخترت چ گوهی میخوری ر ...

خانم یکی دوسال بزرگتره 

لطفا اینجوری راجع به خانم صحبت نکنین درسته مسیر اشتباهیو میرن ولی واسه من عزیز هستن میدونم ناراحت شدین ولی عزیز من هستن

خیلی هنگم به خدا چون تو باقی مسائل اینطوری نی

کلش داغه نمیفهمه داره چیکار میکنه

بنظرم یه بار رک و پوست کنده باهاش صحبت کن. نه اینکه متهمش کنی دوستانه بهش بگو درنهایت از کارش پشیمون میشه و به عنوان دوست که دلسوزی بهش داری میگی. من اگر جای دوستت بودم واقعا دوست داشتم یه نفر این نهیب رو مستقیم بهم می‌زد که بعدا پیش خودم فکر نکنم فلانی که میدونست چرا جلومو نگرفت مگه دوستم نبود. اگر واکنش خوب نشون داد که خداروشکر و اگر ناراحت شد عیبی نداره فاصله بگیر