2777
2789
عنوان

امشب رقصیدیم 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1196 بازدید | 39 پست
همیشه به شادی  ولی ایکاش مراعات محرمو میکردین🌹

الان ده دوازده روز از صفرم گذشته 🤔

تو حرفات خودت باش نه یه کپی و تقلید از حرف بقیه حتی اگه کمی🚫 از طرف پاکوچولو دست کوچولوی سایت😺😺😺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم عصری داشتم اهنگ شاد گوش میدادم و گاز پاک میکردک و قر میدادم

همسرم اومد خونه. دستش و کرفتک گفتم بیا برقصیم

. اولش انکار کرد ولی اومد

بعد میکفت استارتش سخت بود🤭🤭

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

الان ده دوازده روز از صفرم گذشته 🤔

بله عزیزم ولی اربعین پیش رو هست ،تازه تو صفر هم چندتا شهادت و ایناهم داریم

درکل به خاطر خود استاتر گفتم ،همیشه میگیم خدایا فلان حاجتمو بده فلان گره رو باز کن یکی از چیزایی ک مارو از چشم خدا میندازه مراعات نکردن اینجور ایامه

بازآ بازآ هرآنچه هستی بازآ💖💖گر کافر وگبر وبت پرستی بازآ / این دَرگه ما درگه نومیدی نیست💖💖صد بار اگرتوبه شکستی باز آ😥😥
الان میان میگن مگه صفر نیست🥴

اومدن گفتن 🥴😒

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اره 🤣همیشه باید به غصه باشه

با غم و غصه کار ندارم اعتقادات آدم ها فرق می کنه ، بعضی ها فکر میکنن همه مثل خودشون مذهبی اند، انگار نمی تونن قبول کنند آدم ها با هم فرق دارند 

و هنوز هم میشود در گلدان شکسته گل کاشت...
چقدر بی منطقید که میگید الان میان فلان و بیسار  خودتون فکر کنید  مگه کم ماه سنگینی هست؟

فکر نمیکنید حتما لازم نیس عقایدمونو تو هم فرو کنیم؟

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز
فکر نمیکنید حتما لازم نیس عقایدمونو تو هم فرو کنیم؟

گلم اینا فرو کردن عقاید نیس ولی برای مثال منِ مثلا مذهبی اگه تذکر ندم اون دنیا گوشمو میپیچونن میگن تو ک میدونستی چرا نگفتی🌹

بازآ بازآ هرآنچه هستی بازآ💖💖گر کافر وگبر وبت پرستی بازآ / این دَرگه ما درگه نومیدی نیست💖💖صد بار اگرتوبه شکستی باز آ😥😥