2777
2789

سلام وقت بخیر.

میخواستم بدونم حقوق کسی که میخواد تازه در نیروی انتظامی استخدام بشه با مشخصات زیر چقدره ممکنه لطفا راهنمایی کنید؟ دیپلم با معدل کل 15.53_ سن 22_ 2 سال پایان خدمت سربازی_میخواستم بدونم حداقل حقوق با این مشخصات چقدره ممکنه از کسی که تجربه داره هم بپرسید؟ ممنون 🙏 ( برای داداشم میخوام)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به معدل ربطی نداره

با دیپللم وارد درجه داری میشن و پایینتر از افسران

بین ۱۵ تا ۲۰ احتمالا باشه

البته به منطقه ای که درش خدمت میکنن و سختیهای شغل احتمالی هم بستگی داره که بالا پایین بشه

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

پایینترین حقوقشون از ما معلما بهترا فقط ما تعطیلی زیاد داریم .سپاه و ارتش بهتره .نیروی انتظامی همش کار با مردمه سختره

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21

سلام و وقت بخیروام های کم بهرهامتیاز خونهسفرهای سیاحتی و زیارتیهمه جا هستااا ولی سپاه بهتره

انشالله هرجا که میره سالم باشه

شاید بعضی ها خوششون نیاد

نیروی انتظامی رشوه و فساد زیاده

کاربر آقا هستم