2777
2789
ن ما اصلا تا حالا داخل هیچ موضوعیش دخالت نکردیم اره رفتارمو همینطوری کردم واسم سواله چرا رفتارش اینط ...

مسئول رفتار بقیه نیستیم پس چند وچون و چراش هم به ما ربطی نداره...همون بهتر که دور بمونه و مرزهای رابطتتون حفظ بشه...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ن ما اصلا تا حالا داخل هیچ موضوعیش دخالت نکردیم اره رفتارمو همینطوری کردم واسم سواله چرا رفتارش اینط ...

وقتیم یه پیشنهادی یا چیزی بهش بگی قبول نمیکنه و برعکسشو انجام میده درسته؟عروس ما هم اینجور مرضی داره متاسفانه

هر حرفیم بزنی میگه نه درست نیست 😏

خدا شفاشون بده

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
وقتیم یه پیشنهادی یا چیزی بهش بگی قبول نمیکنه و برعکسشو انجام میده درسته؟عروس ما هم اینجور مرضی داره ...

وای دقیقااا حرف دلمو میزنی یا مثلا من لباسی میپوشم عروسیا یا جایی ک میرم یا ارایشگاه میرم همه میگن عالی شده اون میگه افتضاح شده بودی نمیدونم چجور شخصیتش اجازه میده

شمام مجردی؟

نامزد دارم

اره کلا ناخوش هستن از حسادت زیاد دست خودشون نیست بدبختا

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
وای دقیقااا حرف دلمو میزنی یا مثلا من لباسی میپوشم عروسیا یا جایی ک میرم یا ارایشگاه میرم همه میگن ع ...

تازه یه چیزیش اذیتم میکنه همیشه میاد بهم میگه تو خواهر منی من دوست دارم ولی در عمل واقعا موذی هست

تازه یه چیزیش اذیتم میکنه همیشه میاد بهم میگه تو خواهر منی من دوست دارم ولی در عمل واقعا موذی هست

ن والا واس من زورش میاد سلام کنه درصورتی ک من با دل و جون واس همه چیش گذاشتم ک ای کاش دستم میشکست ولی نمیکردم واسش

عادیه از اینجور ادما پُره خودتو درگیر نکن یادمه زن برادرم سر برادرشوهر خواهرش با ما بحث کرد و صداشو ...

برادرشوهر خواهرش افتخار خونواده ایناست ؟ 😁😁😁

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ن والا واس من زورش میاد سلام کنه درصورتی ک من با دل و جون واس همه چیش گذاشتم ک ای کاش دستم میشکست ول ...

عقده و کمبود داره

به همون دلایلی که خودت نوشتی

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

وای دقیقااا حرف دلمو میزنی یا مثلا من لباسی میپوشم عروسیا یا جایی ک میرم یا ارایشگاه میرم همه میگن ع ...

خب تو هم مثل خودش رفتار کن،،،،

توهین میکته توهین کن

بد حرف میزنه بد حرف بزن

بگو اتفافا خواستم بگم ولی روم نشد حالا که خودت گفتی،،،، تو هم لبلسلت بهت نمیومد خیلی بد بودن بهت نمیومد

تا موقعی که بدونه کاراش برات مهمه حرصت میده

به محض این که بفهمه اصلا بهش کاری نداری و مهم نیست برات سوزش میگیره،،،

اصلا فکر کن اون وجود نداره

همیشه خودت رو شاد نشون بده،، با بقیه بگو بخند،،، از خودت و کارات استوری کن

اصلا اااا نرو سمتش،،، نظرش رو نپرس

چیزی هم گفت مثل خودش باش،،،، ببین چه جوری میاد سمتت