2777
2789

میگه پسرم هرچیزی نبایدبخوره خودش هفتگی ماست درست میکنه میگه پسرم ماست مخصوص میخوره چمدونم تخم مرغ محلی بایدبخوره عسل طبیعی بایدبخوره صبحانه مخصوص براش ازین نون محلی هاپول میده بیرون درست کنن یعنی توعمرم مثل مادرشوهرخانوم وشوهرم ندیدم که پاستوریزه باشن فقط چیزای محلی وارگانیک من هم بهرتماشای جهان امده ام یه سال هم نون نخورم مامانم یادش نمیاد😆میرم توماشین شوهرم جاسازپیدامیکنم انواع واقسام مغزها وچیزای خوشمزه که توراه که میره سرکارشوهرم بخوره البته به مامیده ولی اون مخصوصارویواشکی جاسازمیکنه 🤭🤭یعنی تک پسراوتک دختراخیلی خوشبحالشونه هاحالاماچندتاییم بعضی وقتااسمامونم قاطی میکنن😆😆اینم بگم مادرشوهرم توشهره همه روخودش یامیخره یاسفارش میده توروستانیس که بگم خودش درست میکنه🤒بگم ازاول خانه داری ماست درست نکردم اغراق نیس یاخیلی چیزامیگه پسرم نمیخوره خب نخوره بهتر😆

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

خدا قسمت کنه از این مادر شوهرا

اره انشاا..ازهفت دولت راحتی🤭🤭

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوووو😂😂

هامیبینی مردم چه ننه هادارن🤭

شوهرت چند سالشه، احساس میکنم پسر 20 ساله هست، اینقدر مادرش مواظبشه

بعد هی بگن تک فرزندی بد هست

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
عالی یه مادر به تمام معنا خوش به حالت از نظر سلامت شوهرتون چجوریع

شوهرم هم مامانی هم زن ذلیل 😆🤭

شوهرت چند سالشه، احساس میکنم پسر 20 ساله هست، اینقدر مادرش مواظبشهبعد هی بگن تک فرزندی بد هست

تک فرزندنیس نه بابا۳۵سالشه 🤭

بپوشام و ناهار مخصوص هم درست کنه دستش درد نکنه😂

هااین قلموجاانداخته 🤒🤒😆

شوهرم هم مامانی هم زن ذلیل 😆🤭

اوف خیلی خوبه شوهر آدم زن ذلیل باشه 😂🫣

قد و هیکلش چجوریع با این خوراکی های ارگانیک

🌹💫نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی❤️‍🔥✨

والا من تک دخترم داداشم تک پسر از این خبرا نیست . حالا شوهرم اینا ۷ تا بچه ان همش فکر میکنن گرسنه می ...

من بیشترتوتک پسرا وکلا تک هادیدم شانس مایه خواهر🤭