2777
2789
عنوان

امشب رقصیدیم 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1196 بازدید | 39 پست
همیشه به شادی  ولی ایکاش مراعات محرمو میکردین🌹

همسرم از شما با اعتقاد تر هستن  .......

شما نگران نمیخواد بشید 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همسرم از شما با اعتقاد تر هستن  ....... شما نگران نمیخواد بشید

چه خوب خدا برای هم حفظتون کنه😘

بازآ بازآ هرآنچه هستی بازآ💖💖گر کافر وگبر وبت پرستی بازآ / این دَرگه ما درگه نومیدی نیست💖💖صد بار اگرتوبه شکستی باز آ😥😥
گلم اینا فرو کردن عقاید نیس ولی برای مثال منِ مثلا مذهبی اگه تذکر ندم اون دنیا گوشمو میپیچونن میگن ت ...

کاش از دین جز تذکر چیزای دیگه هم یاد میگرفتید شاید گوشتون برا اونا هم پیچیده بشه بهرحال گلم

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز
قطعا خودش میدونه ولی با این حال بازم میگن اصولا دنبال بحثن وگرنه کیه که جو اینجا رو نشناسه

نه

واقعا فکر نمیکردم

ولی دیگه جماعت اینجا همینن

باید میگفتم

کتک زد

یا بدبخت بیچاره ایم

تا خوشحال بشن

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

من فکر نمیکنم بابت شادی و رقص اون دنیا گوشمون رو بپیچونن.. در ضمن اربعین پس فرداست، من خودمم امروز تو باغ با دخترخالم رقصیدم چون حالم بد بود و با رقص حالم خوب شد، فکر نمیکنم بابت این کارم مواخذه بشم اون دنیا..

حوصله بحث ندارم لطفا ریپلای نکنید

نام کاربریم اسمیه که همسرم صدام میزنه🥰🩷
کاش از دین جز تذکر چیزای دیگه هم یاد میگرفتید شاید گوشتون برا اونا هم پیچیده بشه بهرحال گلم

از کجا میدونید یاد نگرفتیم؟مگه میشناسی منو؟

بازآ بازآ هرآنچه هستی بازآ💖💖گر کافر وگبر وبت پرستی بازآ / این دَرگه ما درگه نومیدی نیست💖💖صد بار اگرتوبه شکستی باز آ😥😥
چه خوب خدا برای هم حفظتون کنه😘

الان چون گفتم مذهبیه

خدا برای هم حفظمون کنه

ولی اگر معمولی بود

جامون ته جهنم بود 

آره ؟

متاسفم .... با یه بوسه و قلب و .... نمیشه توهین هاتون و زیبا کنید ....

من فکر نمیکنم بابت شادی و رقص اون دنیا گوشمون رو بپیچونن.. در ضمن اربعین پس فرداست، من خودمم امروز ت ...

....عجب  امام حسین حجاب نیست که بخوام تحمیل کنم

امام حسین عزا هم نیس که هی تحمیل میکنید کاش جای دوماه عزاداری چیزای دیگه از ایشون یاد میگرفتید

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز