2777
2789
عنوان

دلم میخواد بلند بلند گریه کنم

549 بازدید | 32 پست

اینقدر روحم خسته است که دلم میخواد بلند بلند گریه کنم...دوقلوی دوساله دارم، یکیشون خیلی اذیتم میکنه، حرف نمیزنه و فقط با گریه و جیغ میخواد منظورشو برسونه. وقتی یکیشون تو بغلمه، اون یکی حسادت میکنه و میخواد بیاد بغلم، بعدشم دعواشون میشه و ...

از طرفی همسرم که خیلی اذیتم میکنه، هم فحش میده هم دست بزن داره

خیلی وقته روحم خسته‌است. هیچ شادی و نشاطی درون خودم نمیبینم.هیچ استراحت و تفریحی ندارم. خیلی وقتا به خودکشی فکر میکنم. همینطور تصور میکنم که دارم خودمو از پنجره پرت میکنم تو کوچه...

کمکم کنید، از زندگی سیر شدم.

حق داری دوقلو خیای سخته. خدا کمکت کنه

جیغ زدن طبیعیه تا وقتی زبون بازکنه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم به خودت امید بده

همین بچه هات بهت نیاز دارن

صبوربتش

هرچندمیدونم سخته

قرص کلرویازپوکساید هرشب یکی بخور خیلی آرامش میده

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘

عزیزم اصلا به خود کشی فکر نکن چون راهش نیست اوضاعت رو بدترم میکنه سعی کن با یه مشاور مشورت کنی 

یه شماره ای بود مشاوره رایگان میداد شمارشو یادم نیس ولی اگه تاپیک بزنی احتمالا پیداش کنی

قوی باش عزیزم

تو زندگی همه ی ما چیزایی هست که آزارمون میده ، هر شرایطی فقط برای کامل شدن روح ماست 

پسرات بزرگ میشن ، عصای دستت میشن ، رفیقت میشن 

نگران نباش هم خدا بزرگه ، هم گذر زمان همه چیو حل می کنه 

فقط یه کم صبر کن ♥️♥️

انشاالله خدا خودش کمکت میکنه،قوی باش 💪تو یه مادری ،مادرا نباید خسته بشن😉

اگه تونستی یه سر مشاوره برو حمله های افسردگی داری

بازآ بازآ هرآنچه هستی بازآ💖💖گر کافر وگبر وبت پرستی بازآ / این دَرگه ما درگه نومیدی نیست💖💖صد بار اگرتوبه شکستی باز آ😥😥

عزیزم نمیدونم چی بگم دلت آروم شه فقط اینوبهت میگم تادلت یکم آروم شه فقط تونیستی شرایطت سخته

منم با23 سال سن مجبورشدم بای دخترسه ساله ازشوهرم جداشم شوهری که ذره ایی آدم حسابم نمیکرد ذره ایی ارزش براش نداشتم اما ای کاش ای ماش یک درصد شرایط خونه پدریم یادم بود وطلاق نمیکرفتم حیف آدما فراموشکارن... اومدم ب خونه پدری که پدری نیست... فوت کرد مادری که صبح تاشب دادو فریاد بی احترامی دخالت برای همه چی برادری که تازگیا دچاربیماری اعصاب شده و چنان تهمتها وفوشهایی بهت بزنه که فقط دلت بخادبمیری برادری که به قصدمرگ ب مادرت حمله کنه و شبایی که ازترس اینکه نزنه سرش بازجنون بگیره نخوابی و بلاتکلیف ن بتونی بندازیش بیمارستان ن میره تحت نظر واز نظرخودش اون فرستاده خداست... وبا یه دختربچه سه ساله که دل دادن به پدرشو داری ن وجدانت میذاره بزاریش پیش خودت بااین شرایط

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁