2777
2789
عنوان

دلم میخواد بلند بلند گریه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 32 پست
ابجی گلم. اولا دوقولوهای نازت باید بهترین تفریحت باشن . دوما بچه ات حرف تمیزنه وجیغ میکشه دکتر بردیش ...

نه. خیلی به شوهرم گفتم ببریمش گفتار درمانی یا پیش مشاور اما مخالف. اصلا مشکل اصلیم شوهرمه اهل کار نیست بیشتر وقتا خوابه و ...

عزیزم آستانه ی تحملت بخاطر فشارها پایین اومده

وگرنه مسیله ی خاصی نیست و جیغ و بهانه جویی و حسادت بچه ها طبیعی هست

خبر خوب اینکه، بزودی سختی نگهداریشون به میزان قابل توجهی کمتر میشه ان شاالله

سوره ی عصر زیاد بخون و از خدا طلب آرامش و صبر کن

یک تایمی رو درروز به کاری که دوست داری اختصاص بده و به خودت روحیه و انرژی مثبت بده، مثلا اون ها رو مهد یا پیش اقوام بگذار و گاهی برو خرید، پیاده روی و...

توصیه اکییید دارم بهت که آمپول بکمپلکس و تقویتی بزن، روح و جسم به هم متصل هستن، باید سلامت و پرقدرت باشی

اجازه نده افکار منفی به ذهنت بیاد و یه تایم طولانی رو به شکرگزاری اختصاص بده

بازی های سه نفره مناسب سنشون پیدا کن، میتونی از گوگل هم کمک بگیری

مشاور میگه نه، اما بنظرم عادت کردن بچه ها به تلویزیون برای مامان ها خیلیم خوبه😅 چون کلی راحتت می‌کنه.

کاش یاد می‌گرفتیم وقت دعا کردن به خدا اعتماد کنیم، نه اینکه خدا رو آزمایش کنیم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه. خیلی به شوهرم گفتم ببریمش گفتار درمانی یا پیش مشاور اما مخالف. اصلا مشکل اصلیم شوهرمه اهل کار نی ...

ای بابا . ابجی گلم مشاوره هایی هست اینترنتی ببین نرم افزار پاسخگو رو نصب کن بخش مشاوره هم داره . خیلی خوبه .

چند وقت یبار سعی کن خودتو شاد کنی مثلا بچه هاتو بزاری پیش یکی اون روزو بری واسه خودت بگردی

کسیو ندارم. خانوادا‌هامون شهرستان هستند. بچه‌هام هم خیلی بهم وابسته‌اند. حتی وقتی میریم شهرستان، بدون خودم جایی نمیمونند. باز دخترم با بچه‌ها بازی میکنه، ولی پسرم فقط چسبیده به من. حرف هم نمیتونه بزنه، هم من هم خودش اذیت میشیم تا بفهمم چی میخواد

خدا کمکت کنه خیلی ناراحت شدم واست😢😢

مرسی عزیزم

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁
کسیو ندارم. خانوادا‌هامون شهرستان هستند. بچه‌هام هم خیلی بهم وابسته‌اند. حتی وقتی میریم شهرستان، بدو ...

حتما با مشاوره رایگانی که دوستان شمارشو گذاشتن تماس بگیر هم حال خودتو بهشون بگو هم وضعیت پسرت 

ان شالله مشکلاتت حل بشه 

یه مشاور زنگ زدم درمورد شوهرم صحبت کردم. گفت افسردگی و نمیدونم چی داره. باید بره روانشناس و دارو مصرف کنه، وگرنه هر لحظه منتظر باش یه اسیبی به خودت یا بچه‌هات بزنه

عزیزم نمیدونم چی بگم دلت آروم شه فقط اینوبهت میگم تادلت یکم آروم شه فقط تونیستی شرایطت سخته منم با2 ...

با اینکه شوهرم اینقدر اذیتم کرده که دیگه اگه نگم نفرت، حداقل میگم هیچ حسی بهش ندارم، ولی به طلاق فکر نمیکنم، نمیتونم دوری از بچه‌هامو تحمل کنم. از طرفی  مبدونم تونه بابام وضعیت بهتری ندارم. فقط شاید اگه بتونم یه زندگی مستقل برا خودم جور کنم اونوقت طلاق واسم دریچه ارامش میشه، که اینم تو شهر ما چیز جالبی نیست، خیلی بد میدونند زن تنها زندگی کنه

عزیزم نمیدونم چی بگم دلت آروم شه فقط اینوبهت میگم تادلت یکم آروم شه فقط تونیستی شرایطت سخته منم با2 ...

نمیدونم چی بگم فقط میگم خدا بهت صبر بده، و ان‌شاالله شرایطت بهتر بشه

با اینکه شوهرم اینقدر اذیتم کرده که دیگه اگه نگم نفرت، حداقل میگم هیچ حسی بهش ندارم، ولی به طلاق فکر ...

دقیقا مثه من که توشهرماهم جدازندگی کردن زن یعنی هرزگی..!!!! عزیزم پناهت ب خدا انشالله درس میشه وقتی بچه هاکوچیکن هم پدرهم مادر بی اعصاب میشن بذار از سه سالگی بگذره انشالله همه چی کم کم نرمال مبشه

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁
نمیدونم چی بگم فقط میگم خدا بهت صبر بده، و ان‌شاالله شرایطت بهتر بشه

فداتم ممنون عزیزم