2777
2789
حال دلم که خیلی وقت خراب منتها مشکلات مالی هم فقط داغ دلمو تازه می‌کنه 

پس خیلی سختتره زندگی برا شما همه کسایی که حال دلشون خوب نیستو درک میکنم 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من. دعوا با شوهرم.لرزیدم بچه هام. آبرویی کت ساختمون رفته. پست آخرم هست 

نمیشه گفت بیخیال

کاریه که شده 

منم جونم بلبم رسید مجبور شدم  پیش میاد همشون همین هستن حیف عمرمون جوانیم رفت

من شب کلی گریه کردم و درد کشیدم  اومدم چای بزارم کتری آب جوش ریخت روم سوختم بعد ترسیدم اومدم بی ...

اره ولی تا حالا شده چند سال هر شب پست سر هم گریه کنی تا صب؟ اگه نشده خداروشکر کن🥲

مگه چیشده منم خیلی احساس تنهایی میکنم 

نمیدونم چیبگم از همه بیزارم...

دانی که چرا دار مکافات شدیم؟نا کرده گنه چنین گرفتار شدیم؟؟ کشتیم خرد،دار زدیم دانش را ..در بند و اسیر صد خرافات شدیم♡:)
پنج ساله ازدواج کردین؟ نمیدونم بخدا از دست این مردا چیکار باید کرد خب دوسمون ندارین چرا ولمون نمیکنی ...

۲ ساله و نیمه ازدواج کردم ،

با زمان عقد و نامزدی ۵ ساله

خیلی خسته ام خیلی

خانوادم میبینن دارم زجر میکشم بازم میگن عیب نداره بساز

دوس ندارم دیگه حتی خانوادمم به چشم ببینم

هر لحظه میزنه به سرم خودمو بکشم راحت شم

اره ولی تا حالا شده چند سال هر شب پست سر هم گریه کنی تا صب؟ اگه نشده خداروشکر کن🥲

ارهههههههههه فراوان الان هم چشام ضعیف شده یاد گرفتم گریه نکنم هیچی مهمتر از سلامتی نیست بقیه به درک مشکلات 

درد روحی و جسمی  26سالمه بدون خواستگار درسم تموم شده بدون کار بدون پول بدون همدم احساس پوچی مط ...

منم ی عمری و بدون پول گذروندم اما دردی که الان دارم خیلی سخت تر از اون دورانه ، نداشتن همدم و همسر و کسی که دوست داشته باشه خیلی سخته اما اگه باشه و دوست نداشته باشه سخت تر و دردناک تره بنظرم

۲ ساله و نیمه ازدواج کردم ، با زمان عقد و نامزدی ۵ ساله خیلی خسته ام خیلی خانوادم میبینن دارم زجر ...

دقیقا منم مثل تو واقعا نمیدونم چی بگم اما درکت میکنم میدونم هر چی ام بگم بازم تو دلت خونه و نمیتونی دست از گریه برداری اما خوشحالم باهام دردو دل میکنی چون خودمم الان اروم تر شدم یکم

اگه میخای بیشتر بگو ازش چکارایی میکنه که انقد ناراحتی

ارهههههههههه فراوان الان هم چشام ضعیف شده یاد گرفتم گریه نکنم هیچی مهمتر از سلامتی نیست بقیه به درک ...

خوشبحالت منکه هرچی ازین دلداریا به خودم دادم بازم نشد بعضی وقتا ب خدا میگم نمیشه اشکای منو قط کنی کلا؟