2777
2789
دقیقا منم مثل تو واقعا نمیدونم چی بگم اما درکت میکنم میدونم هر چی ام بگم بازم تو دلت خونه و نمیتونی ...

ما مشکلاتمون خیلی زیاده ، دروغ گویی ، پنهان کاری ، گاهی وقتا رفیق بازی ، کم کاری ، بی مسئولیت ، بدون محبت ، شدید سرد مزاج ، اینارو همه داره ، و دخالت های خانواده آشغالش در حد فحش و کتک باهام رفتار کردن، شوهرم دست بزن نداره و فحاشی نمیکنه ، خانوادش اینجورن که پیش هم زندگی میکنیم طبقه بالاشون

اخه چرا تنهایی که خیلی بده

من عاشقه تنهایی ام حضور 24ساعتشون منو اذیت میکنه نمیتونم برای خودم استراحت کنم و ب هیچی فکر نکنم همش کاردارم باحضورشون 

الان ساعت چهار صبحه از دست دخترم نخوابیدم دارعه باهام بازی میکنه ب قدری سرم درد میکنه و ناراحت و عصبی ام دوس دارم تبدیلش کنم ب گوشت آبگوشتی ولی خودمو کنترل میکنم 😑🤦🏿‍♀️ی دستشویی رفتن راحت ندارم همس همراهمه دخترم یا دارهه گریه میکنه و......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ی عمری و بدون پول گذروندم اما دردی که الان دارم خیلی سخت تر از اون دورانه ، نداشتن همدم و همسر و ...

یعنی عمرزندگیت بیشتراز منه ۲۹ سال همه بدبختی هارو کشیدم نداری پیش مادرشوهر  وخیلی  سختیهای دیگه  باور کن ارزوی مرگ دارم پرشدم خسته شدم ودیگه هم دلم نمیخاد باهاش زندگی کنم ولی چاره ندارم بخاطر دخترم مجبورم داماد دارم 

نشتم روزهامو میشمرم تا تموم بشه 

خدا شاهده انتظار مرگ رو میکشم 

الانم از درد قلبم بیدارشدم تمام بدنم عرق کرده بود  انشاله یه شب توخواب تموم میکنم 

وقتی راهی نباشه چه باید کرد

ما مشکلاتمون خیلی زیاده ، دروغ گویی ، پنهان کاری ، گاهی وقتا رفیق بازی ، کم کاری ، بی مسئولیت ، بدون ...

ینی دوست نداره؟ احساس میکنی دوست نداره اصلا؟

من عاشقه تنهایی ام حضور 24ساعتشون منو اذیت میکنه نمیتونم برای خودم استراحت کنم و ب هیچی فکر نکنم همش ...

از بیکاری و تنهایی که خیلی بهتره البته اگه شوهرت ادم خوبی باشه

یعنی عمرزندگیت بیشتراز منه ۲۹ سال همه بدبختی هارو کشیدم نداری پیش مادرشوهر  وخیلی  سختیهای ...

شما که گفتی خاستگار نداری واسه همین من اینجوری گفتم😳

ینی دوست نداره؟ احساس میکنی دوست نداره اصلا؟

دوسم داره ، الانم چون مچشو گرفتم و تهدید کردم دیگه خسته ام از کارات و فردا میرم ، از ساعت ۱۲ تا الان داره گریه میکنه و التماس میکنه منم محلش نمیدم

به نظر من از کودکی اینجوری بار اومده 

مثلا مامانش به شدت آدم عصبی و بد دهن و بی محبتیه که هزار بار دیدم افتاده به جون بچه کوچیکشم و با مشت و لگد زدش ، مطمئنم با شوهرمم اینجوری بوده و اینم کمبود محبت گرفته و بلد نیست محبت کنه

شاید خیلی زمان ببره و درست بشه ولی من دیگه نابودشدم

از بیکاری و تنهایی که خیلی بهتره البته اگه شوهرت ادم خوبی باشه

من عاشقه بیکاری ام وقتی هیچ حقوقی در قبالش نمیگیرم انقدر قهوهه خوردم ولی از خستگی دارم بیهوش میشم دخترمم همش دارهه حرف میزنه کلافم کلافه میخوام گریه کنم ولی نمیتونم

دوسم داره ، الانم چون مچشو گرفتم و تهدید کردم دیگه خسته ام از کارات و فردا میرم ، از ساعت ۱۲ تا الان ...

پس فکر کنم همه چی به دوست داشتن نیست ولی خب اگه دوست داشته باشه که دروغ نمیگه

من عاشقه بیکاری ام وقتی هیچ حقوقی در قبالش نمیگیرم انقدر قهوهه خوردم ولی از خستگی دارم بیهوش میشم دخ ...

هر کسی ی مشکلی داره من برعکس توام دقیقا دارم از بیکاری کلافه میشم

پس فکر کنم همه چی به دوست داشتن نیست ولی خب اگه دوست داشته باشه که دروغ نمیگه

کلا همه خانواده اهل دروغن ، چون مادرشون شدیدا دروغگوعه ، از بچگی اینجوری بار اومدن دیگه چجوری بعد از ۲۵ سال میخواد درست شه

که متاسفانه من دیر خانوادشو شناختم