2777
2789

من دختر عموم رفنه زایمان دلم براش سوخت 

الان داره درد میکشه😰😰

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

افسردگی... 

همه خنده ها ظاهری... 

میگه که:ماکه از پاک دلانیم که                                                                            ز کس کینه نداریم        یک شهر پراز دشمن و....                                                                                     یک دوست نداریم                                   🙃🖤💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گریه که نه اما حالم خیلی بده ماشینم واشر زده بیست میلیون پول گذاشته رو دستم از فکر و خیال خوابم نمی‌ ...

خداروشکر کن که حال دلت خوبه پول داشته باشی ولی غصه داشته باشی خیلی سخته

درست میشه منم ی زمانی داشتم 

خیلی بده 

بخدا من وسواس دارم 

از بعدازظهر دارم میشورم و گریه میکنم 

بدنم از درد داره میترکه 

سه روز پیش هم کرونا گرفتم 

امروز تازه یکم حالم بهتر شده بود که این شپش لعنتی رو دیدم

من ، 

۵ ساله از شوهرم دروغ میشنوم همش با دعوا و بدبختی گذشت کردم

قول داد تکرار نکنه امشب دوبار مچشو گرفتم 

حالم خیلی خرابه ۵ ساله خودمو نابود کردم و باهاش ساختم برای یه آدم قدرنشناس

ای کاش خانواده و تیکه گاهی داشتم طلاق بگیرم

از این فکرو خیالا و کابوس های زندگی راحت شم

واقعا خستم

من شب کلی گریه کردم و درد کشیدم  اومدم چای بزارم کتری آب جوش ریخت روم سوختم بعد ترسیدم اومدم بیام اینور افتادم زمین رو سرامیک کلا نابود شدم کلی گریه کردم  الان هم یکم آروم شدم دراز کشیدم  متنفر شدم از چایی

خیلی بده  بخدا من وسواس دارم  از بعدازظهر دارم میشورم و گریه میکنم  بدنم از درد دا ...

اره خیلی دوران سختیه ولی درمان کنین خوب میشه دیگه ام پیداش نمیشه ما ی زمان کل محلمون گرفته بودن

من شب کلی گریه کردم و درد کشیدم  اومدم چای بزارم کتری آب جوش ریخت روم سوختم بعد ترسیدم اومدم بی ...

فقط شانس آوردم کلم نخورد به کابینت یا سرامیک والا الان جای دیگه بودم چقد شب بدی بود امشب

من ،  ۵ ساله از شوهرم دروغ میشنوم همش با دعوا و بدبختی گذشت کردم قول داد تکرار نکنه امشب دوبا ...

پنج ساله ازدواج کردین؟ نمیدونم بخدا از دست این مردا چیکار باید کرد خب دوسمون ندارین چرا ولمون نمیکنین 

شوهر منم همینطوره هر شب کارم گریه اس کاش بمیریم راحت شیم😔