2777
2789
هعیی خواهر دلم گرفته ک حد نداره  تاپیک بغلی پرسیدم چیزی نگفتن ک ب دلم باشه حالا شما بگید  ...

زندگی مشترک گاهی گذشت نیاز داره 

گاهی ببخشش اجی .

بخدا من شوهرم خیلی سرد و بی احساسه.

ولی خب دارم باهاش زندگی می کنم هیچ دعوا و قهر نداریم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی مشترک گاهی گذشت نیاز داره  گاهی ببخشش اجی . بخدا من شوهرم خیلی سرد و بی احساسه. ولی خب ...

مطلقا بی احساس نیس گاهی خوبه گاهی سرد ولی واقعا دلم شکست از کارش دلم میخواد تلافی کنم همین ک باهاش سرد باشم  عذابه براش ولی کافی نیس 

اونی که گفت زنگ بزنم بهشون من عمم و مادربزرگم. خونمونن برم یک جیغ بزنم بیدار شن😂

من عاشق بچه هام که بااون پاهای ریزه میزشون دست و پا میزنن که با اون دستای تپلشون دلتو میبرن ❤قربونشون بشم الهی 💚💚💚
بگو دلم شکسته دست بلندکردن چیزی نیست که به راحتی ببخشم معذرت خواهیت اگر همراه با جبران نباشه ارزشی ن ...

خوب دفعه اولش بود و کلی معذرت خواهی کرد و با بغض گفت تااخر عمر این کاررو نمیکنم از دیشب تاحالا همش از بیرون غذا میگیره و خودش ب بچه ها رسیدگی میکنه ولی خوب منم کارم گریه اس حتی دیروز عصر قرار بود  بریم مسافرت و چمدونا تو ماشینن ولی من لج کردم و نرفتیم