2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هعیی خواهر دلم گرفته ک حد نداره 

تاپیک بغلی پرسیدم چیزی نگفتن ک ب دلم باشه حالا شما بگید 

دوستان ی نظر بدین برام

من ۵سال نامزد بودم ۵سالم هس عروسی کردیم تواین ده سال ک باهم بودیم بحث و قهر زیاد داشتیم ولی کتک کاری اصلاااا تا دیروز بااین ک کاملااات مقصر خودم بودم و خیلی عصبانیش کردم اونم یکی دوتا منو زد من از دیروز تو اتاقم بودم تاالان .....مثل چی پشیمونه و همش منت کشی میکنه 

حالا من چیکار کنگ ک این اقا حالا حالاها احساس شرمندگی کنه چی بش بگم؟؟؟خیلی ناراحتم نمیخوامم به این زودیا ببخشمش 

منو دوس دارن خانواده شوعرم بهم احترام میذارن سوپرایزم میکنن مادرشوعرم جلو دخترش میگه تورو از دخترام بیشتر دوس دارم با جاری و خواهرشوهرام دوستیم و پایه ان نمیذارن دست به سیاه و سفید بزنم خیلی خوبن :/

(برگرفته از رویاهای شخصیم)

از یه دختر بدبخت و ضعیف که دیده نمیشد با روابط پرتنش با بقیه ،تبدیل شدم به یک دختر مستقل آرام و شاد و جذاب که همه جذبش میشن هر ارزویی میکنه اتفاق میوفته🌻 من راهی رو یاد گرفتم که زخمامو شفا دادم و آرامش پیداکردم ، یادگرفتم چطور مشکلاتمو حل کنم و به ارزوهام برسم .با خود شناسی به همه اینا رسیدم .فهمیدم اگر درونتو درست کنی زندگی بیرونیت تغییر میکنه.زندگی سالم سوده هروی کسی بود که اینارو بمن یاد داد تو تلگرام و اینستاگرام این ایدی رو سرچ کنی میبینیش امیدوارم گره از مشکلت باز بشه اگر شد منو دعا کن 🌻🌻ایدی اینستا: Zendegie_saleem   تلگرام:https://t.me/zendeegiesaleem

هــــــــوررررراااااا 🎉🎉🎉🎊🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎊🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳اخه جون غیبت

مــصــرف بــیــش از حــد احـتـرام            موجب سـرگـیـجـه بـعـضـیـا مـیـشـه درمـصـرف آن صـرف جـویـی کنـیـد 
هعیی خواهر دلم گرفته ک حد نداره  تاپیک بغلی پرسیدم چیزی نگفتن ک ب دلم باشه حالا شما بگید  ...

بگو دلم شکسته دست بلندکردن چیزی نیست که به راحتی ببخشم معذرت خواهیت اگر همراه با جبران نباشه ارزشی نداره باید بهم ثابت کنی که تغییر کردی و جبرانش کنی

از یه دختر بدبخت و ضعیف که دیده نمیشد با روابط پرتنش با بقیه ،تبدیل شدم به یک دختر مستقل آرام و شاد و جذاب که همه جذبش میشن هر ارزویی میکنه اتفاق میوفته🌻 من راهی رو یاد گرفتم که زخمامو شفا دادم و آرامش پیداکردم ، یادگرفتم چطور مشکلاتمو حل کنم و به ارزوهام برسم .با خود شناسی به همه اینا رسیدم .فهمیدم اگر درونتو درست کنی زندگی بیرونیت تغییر میکنه.زندگی سالم سوده هروی کسی بود که اینارو بمن یاد داد تو تلگرام و اینستاگرام این ایدی رو سرچ کنی میبینیش امیدوارم گره از مشکلت باز بشه اگر شد منو دعا کن 🌻🌻ایدی اینستا: Zendegie_saleem   تلگرام:https://t.me/zendeegiesaleem