2777
2789
عنوان

بارداری توسن21سالگی بنظرتون خطرناکه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی استرس دارم حتی میترسم زیاد, راه برم. 😔 6ماهمه گلم

انشالله ک صحیح و سلامت میاد بغلت نگران نباش

ماه اخر قشنگ‌پیاده روی برد و ورزش کن انشالله ک زایمانتم راحت باشه

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... 
مشکلی ندارم دفعه پیش اصلا نمیدونستم حاملم یکهو خون ریزی کردم فهمیدم حامله بودم.  خودم حس میکنم ...

اصلا نگران نباش عزیزم دکترتم عوض کن وقتی هیچ مشکلی نداری براچی باید الکی استراحت کنی همش.ایشالا ب سلامتی زایمان کنی چند هفته ای؟

یعنی چون یبارسقط کردم بازم امکانش هست؟ انقد استرس دارم. خیلی خیلی میترسم 

اره اگه ملاحظه نکنی پس به حرف دکترت گوش کن که بعدا پشیمون نشی.‌‌

ببخش رکم ولی به نظر من دوست اونه که بگریونه

خدایا بامید تو🧡🧡یکی از کله نارنجی های فیت شو🧡🧡 هیچکس از کم خوردن نمرده😬😅منم میتونم کم بخورم 🥴ورزشم که حتما دارم🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀ قدمم. ۱۶۵با وزن ۹۲۱۰۰ شروع کردم 😬.۲ تیر ماه ۱۴۰۱  .هدف اول  ۹۰ قبلا کاهش داشتم🥈بازم میتونم🏆 
اصلا نگران نباش عزیزم دکترتم عوض کن وقتی هیچ مشکلی نداری براچی باید الکی استراحت کنی همش.ایشالا ب سل ...

فداتشم گلم من 6ماهمه انشالا هفته دیگه میرم تو7ماه

حس میکنم به ادم الکی استرس میدن دکترم یکمی هم بداخلاقه 😢جوری بهم گف استراحت بایدکنی کارنکنی وگرنه فلان میشه. انقدروزش گریه کردممم. هروزم دلشوره دارم جرعت نمیکنم کارا خونمو انجام بدم

ن گلم خطری نداره

من دختر خالم ۱۵سالگی باردار شد 

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم.