2777
2789
عنوان

بارداری توسن21سالگی بنظرتون خطرناکه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 60 پست
فداتشم گلم من 6ماهمه انشالا هفته دیگه میرم تو7ماه حس میکنم به ادم الکی استرس میدن دکترم یکمی هم بدا ...

وا دکتر باید ب ادم ارامش بده ن اینطوری ادمو پریشون کنه اونم زن باردارو دکترتو حتما عوض کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۲۱ سالمه الان بچم رو پام خوابه ۴۴ روزشه😁چه خطری اخه

شاید بخاطر سقط قبلیت استراحت داده

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
وای خانمی فکرمیکنم بدشانس ترینم. 😐

واسه چی عزیزم

اصلا اینجور فکر نکن 

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 
انشالله ک صحیح و سلامت میاد بغلت نگران نباش ماه اخر قشنگ‌پیاده روی برد و ورزش کن انشالله ک زایمانتم ...

فداتشم عزیزدلم احتمالا سزارین میکنم. اززایمان طبیعی میترسم. 

وا دکتر باید ب ادم ارامش بده ن اینطوری ادمو پریشون کنه اونم زن باردارو دکترتو حتما عوض کن

فردا پیش ی دکتردیگه میرم نمیتونم انقد هروز استرس داشته باشم بهم ی خانم دکتر معرفی کردن گفتن خیلی خیلییی مهربونه

منم ۲۱ سالمه الان بچم رو پام خوابه ۴۴ روزشه😁چه خطری اخه شاید بخاطر سقط قبلیت استراحت داده

عزیزم خداحفظش کنه برات فداتشم

منم همینومیگم خیلیا توسن کمترحامله شدن بعد بمن میگه برات خطرناکه چراانقد زود باردارشدی اصلا تودلمو خالی کرد. حتما دکترمو عوض میکنم. 

فداتشم عزیزدلم احتمالا سزارین میکنم. اززایمان طبیعی میترسم. 

سزارینم خوبه

اکثرا راصی بودحالا نی نی دخمله یا پسر

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... 
منم ۲۱ سالمه الان بچم رو پام خوابه ۴۴ روزشه😁چه خطری اخه شاید بخاطر سقط قبلیت استراحت داده

عدسی مامان دخمله یا پسر؟به سلامتی

خانوم آقا مصطفی هستم،عاشق شوهرم هستم،خدایااااشکرت،خدایاااااشکرت.میشه برای خوشبختیمون صلوات بفرستید🙏
اره اگه ملاحظه نکنی پس به حرف دکترت گوش کن که بعدا پشیمون نشی.‌‌ ببخش رکم ولی به نظر من دوست اونه ک ...

من همش توخونه خوابیدم حتی شامو ناهار روصندلی میشینم درست میکنم. 😔بااین حال هروز ترس سقط دارم