2777
2789
عنوان

زندگی قبل مهاجرت

1923 بازدید | 54 پست

سلام من و همسرم داریم کارامونو میکنیم برای مهاجرت 

نگرانی ها و استرس زیادی داریم از یک طرف همش باید زبان بخونیم برای زندگی روزمره و امتحان زبان  از یک طرف کارای ویزا 

تمام زندگیمون انگار معلقه همه چی شده رفتن اینجا همیشه درباره بعد مهاجرت خوندیم اگه تجربه ای از قبل مهاجرت دارین بگین 

یا تو این شرایط هستین در حال اقدام برای مهاجرت 

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایطتون و حس و حالتون طبیعیه 

آدم تا لحظه ۹۰ اصلا نمیدونه داره کار درستی میکنه یا نه

اصلا ویزا میگیره یا نه

ولی خب تصمیمیه که گرفتین و باید روی هدفتون متمرکز بشین و ادامه بدین

بعد از مهاجرت هم تا یکی دو سال تا جا بیفتین و خونه بگیرین حالا یا مبله یا خالی و خودتون وسیله بگیرین تحت فشارین بعد درست میشه و میفتین رو روال

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

ما هم چند ساله در گیریم همه زندگیم رو هواست هیچی نمیخرم هی میگم میریم میریم خیلی بده 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

مربی باشگاه برادرم. قهرمان وشو بود زنش هم مربی تی ار ایکس . 

اینا اخرای اردیبهشت رفتن . ۳ سال دنبال کارای ویزا اقامت توی ترکیه بودن . 

رفتن الان ۱۰ روزه اومدن . میگن شرایطش خوب نبود برامون .زبونشون رو نمیفهمیدم . پول در اوردن سخت بود . واسه ما ارزش قائل نمیشدن . 

من نرفتم و اصلا نمیدومم اونا اینجوری میگفتن و ولا الان برگشتن

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
مربی باشگاه برادرم. قهرمان وشو بود زنش هم مربی تی ار ایکس .  اینا اخرای اردیبهشت رفتن . ۳ سال ...

برای مربی بودن در درجه اول باید بتونی با ورزشکاران ارتباط بگیرین پس زبان نقش مهمی داره. نمیشه که زبان یاد نگرفته برین سرکار. از جیب خوردن هم هزینش زیاده یه جورایی باید تا تو کشور خودشون هستن زبان رو یاد میگرفتن نه اینکه تازه اونجا بخوان یاد بگیرن.

بعدم استاندارد کشور ما تو ورزش نسبت به کشورهای جهان اول خیلی پایینه و اصلا اصولی نیست.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
برای مربی بودن در درجه اول باید بتونی با ورزشکاران ارتباط بگیرین پس زبان نقش مهمی داره. نمیشه که زبا ...

ببین یعنی تا رفتن زنش کلا لخت شد همش بیرون بودن دنبال تفریح . خب وقت نداشت اصلا بره دنبال کار بگرده . 

سرمایش رو همه رو فروخت رفت اونجا خرج کرد اومد 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
مربی باشگاه برادرم. قهرمان وشو بود زنش هم مربی تی ار ایکس .  اینا اخرای اردیبهشت رفتن . ۳ سال ...

ترکیه خیلی داغونه. عمه ی منم رفت دو ساله برگشت. میگفت خود ترکا هم مهاجرت میکردن میرفتن از ترکیه. پسر عنو دوستم هم میگفت روم نمیشه برگردم وگرنه ارکیه خوب نیس.

میخوای مهاجرت کنی برو ایتالیا آلمان. انگلیس. ترکیه و عمان چی میگن دیگه بابا

این احساستون طبیعی هست. من ۱۶ سال پیش برای دوره دکترا مهاجرت تحصیلی کردم.  از لحاظ زبان مشکل نداشتم. ولی گرفتن پذیرش با اینکه CV خوبی داشتم طول کشید و بعد هم که برای ویزا اقدام کردم، چندین ماه منتظر نتیجه بودم. در اون مدت بلاتکلیف بودم، نمی دونستم پیشنهاد کاری که داشتم را قبول کنم یا نه. اصلا نمیشد برنامه ریزی کرد

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
ببین یعنی تا رفتن زنش کلا لخت شد همش بیرون بودن دنبال تفریح . خب وقت نداشت اصلا بره دنبال کار بگرده ...

اینا کلا مهاجرت و مسافرت رو با هم جا به جا گرفتن.