2777
2789
عنوان

👿بیاید از خاطرات جنی تعریف کنید😈

2406 بازدید | 149 پست

نتی نباشه لطفا

واقعی باشه

تاپیک پربازید دیروز خوندم همشو

یه مورد خودم

چندبار اتفاق افتاده

تو خونه نشسته بودم روی وسط پیشونیم انگار یکی با دستش زد ولی دستی به پیشونیم نخورد ولی هوا خورد

نمیدونم چطوری بگم انگار با دهنش محکم فوت کرد 😐

یبارم شب میخواستم بخوابم صدای غرش شدید رعد برق داخل مغزم پیچید خیلی شدید بود خیلی

اینم نمیدونم چیه ربطی به جن داره یا نه

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

یکی تعریف می‌کرد خونه تنها بوده صدای پچ پچ میشنوه می ترسه میگه پاشم نماز بخونم. وسط نماز یه صدا در گوشش میگه اشتباه خوندی سوره رو🤣🤣🤣

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی تعریف می‌کرد خونه تنها بوده صدای پچ پچ میشنوه می ترسه میگه پاشم نماز بخونم. وسط نماز یه صدا در گ ...

اوووه😐😂😂

کاری به من ندارن میدوننن من از خودشونم بد ترم😈

حیف که از جنس شبید و حاکم به خاک تنم.          خاک  شم اگه یه روزی از خاکم دل‌ یکنم.               از خزر‌تا خلیج‌فارس‌جای‌زخم‌قدیمی‌گلوله‌هاست مگه میشه خاکتو به بیگانه داد.    ‌.                     خائن شرمنده از اینه هاست                               هر چند خوب و ید نزدیک میشود اغاز انهدام گریه نکن وطن ((((  شاهین نجفی))))))                            (((( روزی پدری دختر خودش رو تو قمار میبازه  خبر به گوش دختره میرسه فرار میکنه پناه میبره به عابد شهر نیمه های شب دختر میفهمه عابد بهش چشم داره و میخواد بهش تجاوز کنه فرار میکنه به سمت جنگل تو جنگل کلبه چوبی میبینه میره تو کلبه میبینه چند تا پسر مست دارن مشروب میخوردن از ترس و خستگی از حال میره   وقتی به هوش میاد کلی  پتو روش بوده وقتی میره بیرون میبینه جلوی کلبه چند تا پسر مست از سرما  افتادن یخ زدن و مردن میره وسط شهر جار میزنه  :((از قضا روزی حالم این شهر شوم وسط شهر ۲ میخانه بنا خواهم کرد جان  صد شیخ به یک مست فدا خواهم کرد که نگویند مستان ز خدا بیخبرن ))  
یکی تعریف می‌کرد خونه تنها بوده صدای پچ پچ میشنوه می ترسه میگه پاشم نماز بخونم. وسط نماز یه صدا در گ ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ای تو روح اون جنه

نی نی یار عزیز کاربری قبلی منو خودت حذف کن عزیزم چجوری بهت پیام بدم آخه نمیدونم😔@نی-نی-یار-پنج

تک کنم کسی رو

حیف که از جنس شبید و حاکم به خاک تنم.          خاک  شم اگه یه روزی از خاکم دل‌ یکنم.               از خزر‌تا خلیج‌فارس‌جای‌زخم‌قدیمی‌گلوله‌هاست مگه میشه خاکتو به بیگانه داد.    ‌.                     خائن شرمنده از اینه هاست                               هر چند خوب و ید نزدیک میشود اغاز انهدام گریه نکن وطن ((((  شاهین نجفی))))))                            (((( روزی پدری دختر خودش رو تو قمار میبازه  خبر به گوش دختره میرسه فرار میکنه پناه میبره به عابد شهر نیمه های شب دختر میفهمه عابد بهش چشم داره و میخواد بهش تجاوز کنه فرار میکنه به سمت جنگل تو جنگل کلبه چوبی میبینه میره تو کلبه میبینه چند تا پسر مست دارن مشروب میخوردن از ترس و خستگی از حال میره   وقتی به هوش میاد کلی  پتو روش بوده وقتی میره بیرون میبینه جلوی کلبه چند تا پسر مست از سرما  افتادن یخ زدن و مردن میره وسط شهر جار میزنه  :((از قضا روزی حالم این شهر شوم وسط شهر ۲ میخانه بنا خواهم کرد جان  صد شیخ به یک مست فدا خواهم کرد که نگویند مستان ز خدا بیخبرن ))  

خونه عمم قدیمیه

ی شب اونجا بودیم همه تو پذیرایی بودن من کنار در اشپزخونه نشستم

دیدم ینفر داره قاشق چنگالارو با دست بهم میزنه(ی همچین صدایی)برگشتم نگاش کردم پشتش به من سرتاپا مشکی پوشیده بود دقیقا لباسای دخترعمم فک کردم اونه

چند دیقه بعد دخترعمم رف تو اشپزخونه:))

من فقط یه بار زمانی که خوابگاه بودم صداشونو شنیدم هیچ کس بیدار نبود جز من😢تا صبح زیر پتو میلرزیدم

دوتا مرد بودن که به یه زبون ناشناس یه چیزایی میگفتن بهم دیگه😶

خونه عمم قدیمیه ی شب اونجا بودیم همه تو پذیرایی بودن من کنار در اشپزخونه نشستم دیدم ینفر داره قاشق ...

اون کجا رفت