2777
2789
عنوان

تصادف ماشین با عابر پیاده

3284 بازدید | 71 پست

دوستان کسی تاحالا با ماشینش عابر تصادف کرده ک عابر مقصر بوده باشه؟یا پنجاه پنجاه باشه تقصیر؟ما با عابر تصادف کردیم برامون زدن صد درصد مقصرهستیم ولی عابری ک ماباهاش تصادف کردیم ی پیرمرد کروکوری بود خودشو انداخت جلو ماشین بنظرتون اعتراض بزاریم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا شاید عابر عقب مونده ذهنی باشه تشخیص نده کی بابد رد بشه کجا باید راه بره

صد درصد راننده مقصر هست 

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
اصلا شاید عابر عقب مونده ذهنی باشه تشخیص نده کی بابد رد بشه کجا باید راه بره صد درصد راننده مقصر هس ...

خیلی زوره چرا همه تقصیرا ب راننده هس خب عابر هم وظایفی داره پیرمدد ۹۴ ساله ای ک کروکور هس چرا خانوادش ولش کردن تو خیابون ک همیطو بیاد جلو ماشین ای خدا

دوربین نیست که ببینید  ببینید پرونده تصادف نداره  اینجور که میگی خودش انداخت شاید کارشه& ...

ن فک نکنم بخاطر پول بوده باشه ای ن میشنید ن میدید همیطو اومد تو راه شوهرمم دستشو داد کنار جلو ماشین رد شد ولی بازم از حرکت واینستاد اومد خودشو کوبوند تو ایینه

دیگه مواظب باشید کرو کور زیر نگیرید  اعتراض بزن تا چی میشه

بیچاره شوهر من ۴ سالع ای ماشینو رو خریده کلا دوتا خلافی داره ایقد حواسش هس تو رانندگی وگزنه میرمردو ۹۴ سالش بود در دم میمرد فقط پاش شکست

اگر ایشون در حین عبور از عرض اتوبان بوده باشه یا قوانین چراغ راهنمایی رو رعایت نکرده باشه خودش مقصر هست در غیر این صورت قطعا مقصر شما هستید و دلیلی برای اعتراض نیست. سن زیاد عابر هم نمی تونه دلیل مقصر بودنش باشه

اگر ایشون در حین عبور از عرض اتوبان بوده باشه یا قوانین چراغ راهنمایی رو رعایت نکرده باشه خودش مقصر ...

ینی اگه کر و کور هم بوده باشه و نبینه ماشین رو خودشو بندازه جلو ماشین بازم ما مقصریم؟اخه ما بوقم زدم بازم واینستاد اصلا

ینی اگه کر و کور هم بوده باشه و نبینه ماشین رو خودشو بندازه جلو ماشین بازم ما مقصریم؟اخه ما بوقم زدم ...

اگهثابت بشه ازقصد بوده اره ولی پیر بودنشو اینا مه چون می گن باید راننده سرعت مطمئن داشته باشه

لطفا پیجمو دنبال کنید mahdis. tajba اگه کسی دانشگاه خوارزمی هست لطفا به من پیام بده یا درخواست دوستی ممنون