2777
2789

من عقدم 

با شوهرم امروز حرف میزدیم من‌دندون عقلم باید کشیده بشه

واقعا تو بلاتکلیفی بودم به شوهرم که اصلا نمیتونستم بگم چون واقعا روم نميشه فکر میکنم زشته بگم 

خانواده ام هم که راستش اوکی نیستن مالی این روزا و حقیقتا خودم حس میکنم دیگه مالی نمیتونن یا نمیخوان یا هر چی هست وظیفه شوهرم میدونن خلاصه حس خوبی نمیگیرفتم بخوام بهشون بگم

دندونم خون اومد به نامزدم گفتم وایسا برم برگردم دیگه هی پرسید چی شده 

گفتم دندونم خون اومده فردا میخوام برم دکتر گفت عزیز من رفتی عکس گرفتی 

میدونم درد  آره ولی خب دردش رو تحمل کن زودتر راحت بشی

فردا مامان باهات میاد(یه خورده سر سنگینیم) من میبرمتون کارم زیاده بعد میام دنبالتون 

گفت کدوم دکتر گفتم احتمالا فلانی گفت چقدر انجام میده بهش گفتم فکر کنم حدودی اینقد مطمئن نیستم باید ویزیت بشم

گفت باشه تو فکرش نباش اینا

میخواستم تعارف هم شده بگم بابا میده بعد گفتم خب زشته انگار اونو حساب نکردم 

بخوام خودش بده هم میگم نکنه فکر کنه خانواده ام اهمیت نمیدن(اینطوری نیست ولی فکر وسواسی این چیزا نمی‌فهمه )

حالا موندم برم نرم؟

فردا فقط واسه ویزیت میرم 

میدونین دارم فکر میکنم نکنه بد گفتم اصلا چرا گفتم نباید میگفتم نکنه فکر بد نکنه 

خودم زیر سوال نرفتم غرورم چی خلاصه با این فکرا

من تو دوران عقد یکبار هم نگفتم پول بده یانه میدونم اشتباهه.ولی چه کنم روم نمیشد

خداروشکر خودش همیشه حواسش بود هست

حالا چی‌کار کنم‌ بچه ها بهترین حرکت چیه

خانواده هم که بالا تعریف کردم فکر خودمه ها 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا شوهرته دیگه بابا 

منم تو عقد خانواده کلاً ولم کردن 😐 انگار ازشون جدا شدم 

ولی از شوهرمم پول نمیگرفتم چون نیاز نداشتم ولی کارای دکتری و واجب و که بنده خدا خودش پاپیش میذاشت اصلاً برات مهم نباشه

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

این فکرا چیه میکنی؟

منم عقدم و اتفاقا چند باری رفتم دندون پزشکی

مادرشوهرم به شوخی به شوهرش گفت این چه عروسیه گرفتی کلی ایراد داره 

گفتم همه دماغ عروسشونو عمل میکنن من دماغم مشکلی نداره پولشو میدین برا دندونم 😁

آخه سری قبل هم حساب کرد این وسواس فکر اینطوری اذیتم میکنه نکنه بد باشه شوهرم فکر کنه خانواده ش نمی ...

منکه شوهرم توعقد یه بدیهی لباس داشتم ۲۰۰تومن بودوشهریه ی دیپلمم اون داد ۲۰۰بودالبته۸سال پیش.هزاردفعه منت شوگذاشته گفته بابات عرضه نداشت من دادم.بستگی به اون نامزدت واخلاقش داره

برای زن،زندگی،آرامش،...