خواهرشوهرام خیلی بهم حسودی میکنن با یکیشون فطع ارتباط کردم با اون یکی هم حرف نمیزنم مگر در مواقع ضروری😂😂انقدر کیف میده میخوام یه مدت دیگه طلا بخرم خودشو مامانشون سکته میزنن
نميدونم چرا همه فكر ميكنند اطرافيان دارن بهشون حسادت ميكنند
فکر نمیکنیم عزیزم مشخصه از کارا و رفتاراشون
اگر فابریکی و عمل زیبایی انجام ندادی 《تو زیبایی》اگر عمل زیبایی انجام دادی و انتخاب خودت رو کردی 《تو زیبایی》نزار این کلمات اشتباه تعریف و تایید کننده 《تو》 باشن!!
حسودا آدمای زیاد مهمی نیستن اما بهتره ازشون دوری کنی
اتاق بغلی یه دخترست 👩🏻خوشگل موهای بلند و دم اسب پشتش شام ناهار و با همیم کرما 🐛🦠🪱رو سرخ میکنه خوب میزاره که مغز پخت شه تن جفتمون ملافست اون لباس عروسشه 👰🏻♀️من کت شلوارم 🤵 من اگه برم توی تاپیکی و ببنیم کمکی ازم برمیاد سعی میکنم دریغ نکنم لازم نیست نسبت به همه نظر ها گارد بگیریم من وقت این رو ندارم که دیگران رو توجیح کنم با اون که کم حرفم گاهی وقتا از حرف زدن خسته میشم و حال قانع کردن دیگران رو ندارم اگه ببینم بحث باهاتون بی فایدست اصلا شروع نمیکنم که وقت هر دومون گرفته نشه
من الان تقریبا تو این دو سه هفته هرجا دعوتم شدم ک میدونستم هستن این عزیزان تو مخ نرفتم اما پشتم حرف ...
پشت منم از این حرفا هست بیخیال باش من که اهمیت نمیدم آرامشم مهم تره و اینکه الان واقعا در مرحله ای از زندگی هستم که واقعااا اعصاب هیچکس و ندارم اهمیت نده
انقدر چشممون زدن یه مدت شوهرم هرچه کار میکرد انگار باد میبرد همون مدت بچه م هم سقط شد هر روز اسپند دود میکنم صلوات میفرستم خیلی وقتا صدقه میدم و بیشتر چیزامو ازشون قایم میکنم
جالبه همه تو ني ني سايت اين حرف رو ميزنند يعني كل مردم حسودن؟
اره عزیزم همه حسودن حسادت تو خون خودمونم هست شاید به چیزی یا کسی حسادت کنیم این طبیعیه
اگر فابریکی و عمل زیبایی انجام ندادی 《تو زیبایی》اگر عمل زیبایی انجام دادی و انتخاب خودت رو کردی 《تو زیبایی》نزار این کلمات اشتباه تعریف و تایید کننده 《تو》 باشن!!