2777
2789
عنوان

رفتار من با خانواده م

136 بازدید | 11 پست

وقتی پدر یا مادرم مریض میشن یا دچار یه مشکل میشن

از روی انسانیت بهشون کمک میکنم یعنی فرد غریبه رو هم ببینم اینطور شدن کمک میکنم

نه از روی عاطفه و مهر و محبت....

مهر و محبتی بهشون ندارم و بابت این مورد خیلی خودم رو سرزنش میکنم اما خب برام بی اهمیت هستن نمیدونم...

سعی میکنم بی احترامی نکنم ولی بستگی عاطفی ندارم بهشون

مجرد هم هستم راستی

گاهی روزا انقدر دلم میخواد بغلم کنن و چون کسی نیست خودم خودم رو بغل میکنم و گریه میکنم

خیلی بهشون گفتم به محبت نیاز دارم و ... اما توجه نمیکنن کلا سرد هستن

گاهی عذاب وجدان میگیرم نمیدونم نظر شما چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل تو بیشتر خودم هوای خودمو داشتم وگرنه الان سرپا نبودم وقتی سرد بودن تو هم تو این خانواده بزرگ ...

ببین خیلی سرد و گرم میکنن و این اذیتم میکنه

تا دیروز سر پول بهم منت میذاشتن و اذیت میکردن طوری که گریه میکردم تو خلوت

امروز پدرم میگه برو کتاب دانشگاهت رو بگیر پولش رو بدم منم نرفتم الان گفت خریدی گفتم نه پول داشته باشم خودم میخرم میگه پس نیاز نداشتی گفتم دارم ولی خودم میخرم وقتی پول دارم ممنون میگه خب من میدم بعد الان پول بدن من بخرم زهرمارم میکنن نمیدونم واقعا

ببین خیلی سرد و گرم میکنن و این اذیتم میکنهتا دیروز سر پول بهم منت میذاشتن و اذیت میکردن طوری که گری ...

تو چقدر مثل منی منت سرم میزارن جوری که حاضر شدم بابت چیزهای اساسی که نیاز داشتم چیزی بهشون نگم چون کلی منت میزارن بعدم یا نمیخرن یا می‌خرن تا ۵ سال منت میزارن حالا میخواد ی قرص باشه 

بعد یهو مهربون میشن که آره ما برات کم نمیزارم برو فلان چیزو برا خودت بخر و اینجوریم که ریدم دهنتون 

تو چقدر مثل منی منت سرم میزارن جوری که حاضر شدم بابت چیزهای اساسی که نیاز داشتم چیزی بهشون نگم چون ک ...

دقیقا

من شاغلم ولی حقوقم کمه و مجبور بودم ازشون پول بگیرم و بابت این پول ازم سواستفاده ی عاطفی میکردن به نوعی و انواع اقسام حرف که پولت رو چیکار میکنی مشخص نیست و ...

تصمیم گرفتم گرسنه هم بمونم دیگه پول ازشون نگیرم

تا زنده هستن قدرشون را بدون،تو هم حق داری،ولی باز پدر ومادر بودنشون یه چیز دیگست،زمانی اینو میفهمی که دیگه خیلی دیر شده،پس تا هستن از وجودشون لذت ببر،هر چند اگه درکت نمیکنن 

تا زنده هستن قدرشون را بدون،تو هم حق داری،ولی باز پدر ومادر بودنشون یه چیز دیگست،زمانی اینو میفهمی ک ...

گفتن این حرف خیلی راحته

وقتی به خاطر محبتی که ندادن شب و روز تو خلوتم خون گریه میکنم چه ارزشی داره بودن یا نبودنشون

دقیقامن شاغلم ولی حقوقم کمه و مجبور بودم ازشون پول بگیرم و بابت این پول ازم سواستفاده ی عاطفی میکردن ...

کار خوبی میکنی به اندازه حقوقت خرج کن نداری خرج نکن که کوفتت میشه خوبه باز تو میری سرکار من ک حقوق ندارم