2777
2789
عنوان

با آدمای حسود چیکار میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2703 بازدید | 82 پست
بی تفاوتم نسبت بهشون چون وقتی ببینن نه بهت میرسن نه تو به اونا میرسی خودشون خسته میشن همیشه بهترین ب ...

بهترین حرف زدی عزیزم

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
خواهرشوهرام خیلی بهم حسودی میکنن با یکیشون فطع ارتباط کردم با اون یکی هم حرف نمیزنم مگر در مواقع ضرو ...

آفرین دیگم آشتی نکن یه وقت فکر نکنی طرف عوض شده آشتی کنم چون هیچوقت عوض نمیشن تجربه دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ اخ نگو.ما ک تا ی رستوران میریم مادرشوهرم میگه عااا تنها رفتین؟بعد میگه ماهم خودمون میرییییم.خب بر ...

😂😂😂

کلا بعضیا ک اینجورین فکر میکنن همه اینجورین دیونه ات میکنن

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
من یه خواهر خوددرگیر حسود موذی دارم که فکر میکنه کل دنیااا بهش حسادت میکنن ازش فاصله گرفتم اونکه خان ...

منم دوری کردم اما حرفای بعدش ک ب گوشم میرسه اذیتم میکنه ک مامانم میگه بزار بگن وقتی نری و بیایی این حرفا هم کمتر میشه و کلا ول میکنن 

🤦🏻‍♀️دوست دارم خفه اشون کنم آخه هرچیزی ک من و همسرم داریم اونا بیشتر و بهترش دارن نمیدونم ب چی حس ...

من از کسی دلسرد نمیشم جز اینکه منو برنجونه

من با بعضیا کاری ندارم ولی بعضیا با من کار دارن این حس خیلی بده میفهممت توهم حس منو داری دقیقا

من خودم با زنداداشم اصلا کاری ندارم هر چی خرید هرچی پوشید هر کاری کرد

ولی من یه چیز بخرم فورا اونم زود از مامان بابام یه چیزی میخواد مامان بابامم همیشه نمیتونن توان اینو ندارن از هر چیز دوتا بخر گاهی وقتا نمیشه

الان بخاطر اون مجبورم تو خیلی زمینه ها سکوت کنم 

خیلی بده دخالت کردن ادم باید سرش تو زندگی خودش باشه

بدم میاد از حسادت نابجا

اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا قَمَرِبَنی هاشِم..❤
افزایش اعتماد بنفس شنیدم تاثیر داره من خودم متوجه شدم ضعف نشون میدم در مقابلشون و اینکه خیلی بگ ...

حتما ممنونم از راهنمایی ات عزیزم

خودشون میرنااا بدون اینکه ب ما بگن ک ماهم بریم‌.بعد انتظارداره منوشوهرم ک میریم بهشون بگیم همیشه‌.

این اصلا درست نیس مگه گزارش نویسن مگه به ادم ارامش نیاز نیس؟

قطع رابطه چون چشم زخم میخوری یه بلایی سرت میاد مثل ما 

ی عزیزی هست ک واقعا ب جرات میگم هر وقت ما رو هرجا میبینه شوهرم بعدش ی طوریش میشه یا تصادف یا مریضی یا میخوره زمین دستش میشکنه و هزارتا اتفاق اینجوری

باادم‌حسودزیادصمیمی نمیشم ورفت وامدنمیکنم

من نمیدونستم تا این حد ب همه چی حسادت دارن وقتی قشنگ درک کردم ک طرف پشت مادر و خواهرش و برادرش حسادت رو کرد حالم بد کرد با اینکه طرف همه چی داره ها به جرات میتونم بگم از تموم اطرافیانش از لحاظ مالی بالاتره اما نمیفهمم چشه

خواهرشوهرام خیلی بهم حسودی میکنن با یکیشون فطع ارتباط کردم با اون یکی هم حرف نمیزنم مگر در مواقع ضرو ...

همون دیگه ببین چیکار کردن تو این حسو داری

ادم چرا باید بد زن برادرشو بخواد من داداشم چندین بار گفته طلاهای زنمو میفروشم مامان بابام اجازه ندادن گفتن اصلا نباید دست و گردنش خالی بشه باید طلا داشته باشه