منو شوهرم ازدواج دوممونه همسرم از ازدواج اولش یه پسر دو ساله داشت، تا الان ک نزدیک پنج سالشه من بزرگش میکنم، ننه بی عرضش از دو ماهگی ولش کردع یه بارم سراغش نگرفته، الان ک زندگیمون سرو سامون پیدا کرده، تازه رفته شکایت نامه تنظیم کرده ک میخام بچمو ببینم، الهی خدا لعنتت کنه تا الان کدوم قبری بودی،رفته سع بار شوهر کرده و جدا شده ح... رومزاده، حالا ک من ب این بچه وابسته شدم اومده ازم بگیرتش، الهی تیکه تیکه شی ک داری زندگیمونو جهنم میکنی😭😭بچه ها حالم خیلی بده توروخدا بگین چیکار کنم، اگ بچم ازم جدا شه من یه لحظه هم نمیتونم تحمل کنم😭😭😭😭
بچه اونه عزیزم شما خیلی قابل احترامی اما قانونی و بیولوژیکی مادر بچه نیستید متاسفانه
به نظرم بی انصافیه اون زمان که بچه مراقبت می خواست کسی به این خانوم نگفت شما حق و وظیفه ای نسبت به این بچه ندارین. الان که بچه بزرگ شده می گن بچه تو نیست!
یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!
اروم باش اونم با هر شرایطی مادرشه اسی ببینه پشیمون شده حتما... جایگاه تو برا اون بچه جداس معلومه تورو بیشتر دوس داره ولی بازم اونم حق داره ببینتش قرار نیس که ببرتش