2777
2789

امروز ظهر تا بعد از ظهر مهمونی خونه خالم دعوت بودیم .

مهمونی فوق‌العاده و همه مقدمات پذیرایی و .... آماده بود.

مهمونی برای جشن عقد پسرش و عروسش بود (دو هفته پیش عقد کردن الآن جشنشو گرفتن) کل فامیل بودن فامیل عروس و داماد و دوستان عروس و داماد. 

عروس قدش در برابر قد داماد نسبتا کوتاه هست قد عروس ۱۵۶ قد داماد ۱۸۷ هست .

و کلا عروس خیلی ظریف و ریزه میزه هست همش ۱۹ سالشه داماد ۲۷ سالشه .

خلاصه ، اصل ماجرا رو بگم ...

خالم تو مهمونی هی همش از پسرش تعریف می‌کرد و میگفت پسرم خیلی خوبه خیلی آقاست و رشیده واز این حرفا .

وضعیت مالی پسرشم خوبه بهتر از وضع عروس ایناست نه اینکه توپ باشه ها ولی خوبه وضعش .

بعد گفت ما همیشه دنبال این بودیم یه عروس محجوب و خانوم و مهربون و خوشگل و ... داشته باشیم اما تقدیر قسمتمون نکرد به هر حال راضیم به همینی که هست .

(یجوری که انگار دختره خوب نیست و بهشون انداختن ) حتی قدشون رو هم چندین بار گفت که پسرم نزدیک دو متر قدشه زن فنجونی گیرش اومده .

همش درحال طعنه زدن و تیکه انداختن به عروس بود .

پسرشم چیزی نمی‌گفت همش میگفت مادرجان آروم

خلاصه حرفایی میزد که من بجای عروس اشکم در میومد با خودم میگفتم این طفلی مثلا مراسم جشنشه چی داره میکشه اونم تازه اوایل عقد ، توی مهمونی و جشن جلوی اونهمه مهمون .

خلاصه که کاش همه یاد بگیرن تو مهمونی و جمع کسیو ناراحت نکنن من که خیلی ناراحت شدم اون عروس بيچاره چی کشیده😭😔😔🥀

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان‌ به شاهی من شادمان مردمان‌ به بابل درآمد سپاهی زمن‌ رها کردم این سرزمین راز مرگ‌ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم‌ به کارستمدیده پرداختم‌کسی رانباشد به کس‌ برتری برابر بود مسگر و لشکری‌ پرستش‌ به‌ فرمانم‌ آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین‌ خراجم دهدشاه وچادرنشین‌ زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است‌ به گیتی شکوفایی و دانش است‌ چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن‌ نه با مومیایی کنیدم کفن‌ که هر بند این پیکرم بعد از این‌شود جزئی از خاک ایران زمین‌که هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین.                                                                                            زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

خالت نمونه بارز ی انسان بی فرهنگ و بیشعوره 

مگه دختره مجبورشون کرده بود بیان خواستگاری؟؟!!

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه چی کشیده یه طرف، اینکه چی قراااااره بکشه یه طرف دیگه

بعضی ها فکر میکنن آسمون سوراخ شده بچه شون افتاده پایین، نمیگن دیگران هم برای بچه شون زحمت کشیدن

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸

عروس ماهم همینجوری نسبت به برادرم

ولی ما هیچوقت اینجوری باهاش صحبت نمیکنیم حتا پشت سرش هم نگفتیم کوتاهه از این حرفا

چون قد یه چیزیه که خدا بهش داده 

مهم اخلاق و شخصیتشِ و اینکه با برادرم خوشبخت باشن ایشالا

چقدر بی شخصیت و بیشعور بهتر نیست مادر شما یا اطرافیان یکم باهاش صحبت کنید چ شوهر پخمه ای داره ک دفاع ...

فایده نداره کلا عادت داره تیکه بندازه .

میگه عروس باید حرف خانواده شوهرش رو تاج کنه و روی سرش بزاره.

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان‌ به شاهی من شادمان مردمان‌ به بابل درآمد سپاهی زمن‌ رها کردم این سرزمین راز مرگ‌ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم‌ به کارستمدیده پرداختم‌کسی رانباشد به کس‌ برتری برابر بود مسگر و لشکری‌ پرستش‌ به‌ فرمانم‌ آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین‌ خراجم دهدشاه وچادرنشین‌ زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است‌ به گیتی شکوفایی و دانش است‌ چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن‌ نه با مومیایی کنیدم کفن‌ که هر بند این پیکرم بعد از این‌شود جزئی از خاک ایران زمین‌که هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین.                                                                                            زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

زشت تر از این این بود که باید پسر جواب مادرش درست حسابی جلویی بقیه میداد 

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»