سلام بچه ها من یک سال و نیمه جدا شدم، بعد جدایی ارشد خوندم و الان یکی از پسرای دانشگاه میخواد درباره ازدواج صحبت کنه باهام و به خونوادش بگه. مهندس برقه و نخبه علمی اما الان هیچی پول نداره. اینم بگم یکسال ازم کوچیکتره و از اخلاق من خیلی خوشش میاد. ولی میترسم همسر سابقمم دانشجو بودیم و مشکل مالی خیلی اذیتمون کرد
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی اینکه پول نداره مهم نیس چون بالاخره تحصیل کردس و مهندسه حتما آینده مالی خوبی خواهی داشت
از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که تمام دنیاش تویی🩷
آره خیلی قابل اعتماده و خوش اخلاق ولی میدونم خیلی به سختی میفتم مث قبل..
اگه قابل اعتماد و مسئولیت پذیر باشه، حتما پیشرفت میکنه ولی خب چند سال باید صبر کنی. با توجه به بیماری پدرش احتمالا این زمان بیشتر هم میشه و شاید گاهی مجیور شه از خانوادهشم حمایتی کنه. من با منتظر موندن خیلی مخالفم چون همیشه یه ضرر دختره ولی اگه فکر میکنی کلا دنبال کاره و اخلاقاش خوبه باهاش بمون.