2777
2789

سلام بچه ها من یک سال و نیمه جدا شدم، بعد جدایی ارشد خوندم و الان یکی از پسرای دانشگاه میخواد درباره ازدواج صحبت کنه باهام و به خونوادش بگه. مهندس برقه و نخبه علمی اما الان هیچی پول نداره. اینم بگم یکسال ازم کوچیکتره و از اخلاق من خیلی خوشش میاد. ولی میترسم همسر سابقمم دانشجو بودیم و مشکل مالی خیلی اذیتمون کرد  

وای خدا مثلا تجربه داری

خب نکن دیگه عه

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فاصله سنیتون مناسب نیست 

ولی اینکه پول نداره مهم نیس چون بالاخره تحصیل کردس و مهندسه حتما آینده مالی خوبی خواهی داشت 

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

اگه نخبه‌ست و قصد مهاجرت دارید به نظر من قبول کن. اگه نه، خیلی خیلی فکر کن. انصافا پول مهمه به نظر م ...

ممنون والا اونور قبلا درس خونده برگشته، بخاطر مریضی باباش نمیخواد مهاجرت کنه... 

پس قطعا ولش کن. این کلا بالغ نیست وابسته هم هست 

اگه درس خونده به نتیجه نرسیده دوباره داره میخونه احتمال اینکه باز هیچی نشه خیلی بالاس 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 

خیلی سخته تصمیم‌گیری اینجوری. پس تا وقتی کارش مشخص نشده جواب قطعی نده. ببین کارش چطوری میشه. تو خودت چه حسی داری؟ به نطرت آدم قابل اعتمادی میاد؟ 

خیلی سخته تصمیم‌گیری اینجوری. پس تا وقتی کارش مشخص نشده جواب قطعی نده. ببین کارش چطوری میشه. تو خودت ...

آره خیلی قابل اعتماده و خوش اخلاق ولی میدونم خیلی به سختی میفتم مث قبل.. 

آره خیلی قابل اعتماده و خوش اخلاق ولی میدونم خیلی به سختی میفتم مث قبل.. 

اگه قابل اعتماد و مسئولیت پذیر باشه، حتما پیشرفت می‌کنه ولی خب چند سال باید صبر کنی. با توجه به بیماری پدرش احتمالا این زمان بیشتر هم میشه و شاید گاهی مجیور شه از خانواده‌شم حمایتی کنه. من با منتظر موندن خیلی مخالفم چون همیشه یه ضرر دختره ولی اگه فکر میکنی کلا دنبال کاره و اخلاقاش خوبه باهاش بمون.