2777
2789
عنوان

کنکور

86 بازدید | 12 پست

سلام خوبین؟ 

بچه ها من امسال کنکورم افتضاح دادم سر جلسع از رو دست جلوییم زدم سال اولم بود نمیدونستم نباید تقلب کرد همرو منفی زدم 

الانم کلی خرج کردم برا سال بعد ولی حس میکنم مفید نمیخونم چجور باید بفهمم ک خوب میخونم هنوز ازمونامم شرو نشده ک خودم بسنجم  

اصلا کلا خودم باختمه انقدری ک استرسش دارم اصلا نمیزاره ک بخونم روزی ۶ تا ۶ و نیم ساعت معمولا درس میخونم بجز بعضی روزا ک افسردگی میگیرم ک نکنه بخونم و در نیام  

چجور بفهمم؟

تو اینترنت کلی آزمون از سال های قبل هست

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

نتیجه مهم نیست.این راهی که داری میری مهمه

خرج کردن بالا دلیل موفقیت نیست

مشاور بگیر حالا که مشکل داری.

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من ک نمیدونم تراز و رتبه خودمو چجور حساب کنم ایتم مثل تسته ک همیشه میزنم

ببین تخمین رتبه آزمون ها هیچ ارتباطی با رتبه کنکور نداره. بر اساس تجربه دارم میگم.

درصد که بلدی بگیری؟ همون آزمونها رو درصد بگیر ببین که طور جواب میدید. اینجوری برای فهمیدن نقاط قوت و ضعفت بهتره

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

مشاورم گرفتم همه کاری کردم ولی نمیدونم چجور مفید بخونم😑

گوشی رو بزار کنار 

هدف هاتو روی برگه بنویس ذهنتو خالی کن

اونموقع میتونی فایده دار درس بخونی

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
گوشی رو بزار کنار  هدف هاتو روی برگه بنویس ذهنتو خالی کن اونموقع میتونی فایده دار درس بخونی

برنامه ای ک مشاور بم داده خیلی سنگینه برام برا همین اصلا حوصله خوندنش ندارم 

جوری برنامه داده ک تو همین دو هفنه اخر شهریور باید دروس پایه رو تموم کنم 😪

وگرنه با گوشی کلیپ نگا میکنم و تایم میگیرم

برنامه ای ک مشاور بم داده خیلی سنگینه برام برا همین اصلا حوصله خوندنش ندارم  جوری برنامه داده ...

خب مشکلتون‌ رو باید بهش بگید

باهاش صحبت کنید که برنامه براساس توانتون نیست.

وگرنه اینطوری زمان رو از دست میدید

اگر هم برنامه رو تغییر نداد مشاورتون رو عوض کنید.