2777
2789
عنوان

💓💓درست کردن ترشی فلفل کمک❤❤

15314 بازدید | 30 پست

بچه ها ترشی فلفل چه جوری درست میکنین کسی بلده راهنمایی کنه

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عاشقشم خودم اول فلفلارو کبابی میکنم میریزم تو طرف دوسه تا حبه سیر و سرکه میریزم درشو میبندم تمام

مادرشوهرم فلفلا رو میجوشونه اگر خیلی تند باشه آب میریزه دور دوباره میجوشونه بعدش هم تو ظرف میریزه و پر سرکه میکنه و تمام

،،
من عاشقشم خودم اول فلفلارو کبابی میکنم میریزم تو طرف دوسه تا حبه سیر و سرکه میریزم درشو میبندم تمام ...

فلفل شیرین و کبابی میکنی؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

ما فقط فلفل شیرین میتونیم بخورم ازین تندا نمیتونیم.

فلفل شیرینا رو خیلی کم میجوشونیم.بعد ابکش میکنیم.توی شیشه میریزیم یکم برگ نعنا و سیر خام هم میریزیم توش.بعد یه نوک قاشق فلفل سیاه میزنیم وسرکه میریزیم.بعد که شیشه پرسرکه روشم یه قاشق کوچیک نمک میریزیم و دیشو میبندیم یه دوهفته بمونه.

البته بعضیا نصف سرکه میریزن نصف ابجوشیده و نمک که خوب ماندگاریش کمه.

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
من عاشقشم خودم اول فلفلارو کبابی میکنم میریزم تو طرف دوسه تا حبه سیر و سرکه میریزم درشو میبندم تمام ...

چند دقیقه میجوشونه با نمک یا سرکه

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !

فلفل میشورم

میریزم تو شیشه

جداگونه اب جوش کم... سرکه. نمک. قاطی میکنم میریزم روی فلفلا.دو حبه سیر

همین

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

ما فقط فلفل شیرین میتونیم بخورم ازین تندا نمیتونیم. فلفل شیرینا رو خیلی کم میجوشونیم.بعد ابکش میکنی ...

با فلفل تند چه جوری میشه درست کرد با همین روش میشه

فلفل میشورم میریزم تو شیشه جداگونه اب جوش کم... سرکه. نمک. قاطی میکنم میریزم روی فلفلا.  همی ...

تلخ نمیشن

با فلفل تند چه جوری میشه درست کرد با همین روش میشه

بجوشونی تندیش کم میشه

من نمیجوشونم

یا نهایتا بزار چند تا قل کوچیک بزنه ولی ابشو عوض نکن.تو ایش که میخواد لجوشه سرکه ام بریز اخر سر نمک بزن. خنک شد شیشه کن

چند دقیقه میجوشونه با نمک یا سرکه

بآ آب خالی میجوشونه حدودا ۱۰ دقیقه تا یه ربع اگر فلفلها خیلی تنده تو فضای باز بجوشون فوق العاده هوای خونه رو بد میکنه چشم و گلو رو خیلی میسوزونه

،،
نه من عاشقم طعم تندشم تاحالا شیرین درست نکردم  فلفل شیرین رو که خام هم بخوری عالیه

اوکی مرسی

منم تند دوست دارم

فلفل تند میخرم کبابی میکنم بعد ترشی میندازم. ایده خوبی بود. مرسی

تلخ نمیشن

نههههه اصلا

من همیشه تو یخچال دارم

اگه بخوای میتونی فلفل و چند قسمت کنی

اگرم بخوای همونجوری درسته