2777
2789
عنوان

جاهای دیدنی اروپا🌏🏖🏝

747 بازدید | 7 پست

هر کس اطلاعات در مورد جاهای دیدنی، مارک ها و فصل حراج و غذاهای بین المللی میخواد میتونه فالو کنه🙂

اینستاگرام irangermany2022

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام گلم خوبی

عزیزم تو یه تاپیکی گفتی نیستاگموس میشه با فیزیو تراپی درمان کرد

شما دیدی کسی اینطور درمان بشه؟

من نیستاگموس دارم

😐        🥴         🙄         😑                                  \|/        \|/         \|/         \|/                                  \  /       \   /        \  /         \ /            آدم وقتی تو نی نی سایته👆                                     اینام آدمن دیگه من چکار کنم سرو گردنشون از هم جدا افتاد

عزیزم تو یه تاپیک دیدم خیلی راجبه دیسک اطلاعات داری.. ممنون میشم جواب منو بدید.. من ویسپنج شش جراح رفتم بهم گفتند فقط عمل و منو از فلج شدن و عدم کنترل ادرار ترسوندن.. به نظرت درست گفتند.اگر زحمات نیست عکس ام‌ار آی رو هم برات بفرستم 

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔

سلام شما اطلاعاتی راجب اردک دارید اردکم داره میمیره برگ درخت انگور خورده دیروز فکر کردم خوب شده اولش تو گلوش گیر کرد محکم سرش تکون میداد اما ابش دادم خوب شد الان خیلی بحال شده هیچی نمیخوره ابش هی میدم وارونه میشه نمیتونه رو پا بگرده داره میمره بی حال شده