2777
2789
عنوان

سفر اربعین

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 46 پست
من فردا دارم میرم چون اونجا میرم تو یه خونه ایی میمونیم و حمام کردن و شستن لباس راحته فقط یه تونیک ش ...

انشاءالله به سلامتی 

خونه ی آشناس؟ 

من که هرکار کردم بازم وسایلم زیاد شد 

به جز وسایل بهداشتی، یه چادر یه ملافه یه تونیک شلوار یه تیشرت لباس زیر چن تا جوراب و ...

اگه جوابتو نمیدم بخاطر اینه که وقتم با ارزش تر از اینه که با آدمایی که بهره هوشی اندک دارن سر و کله بزنم😒 یه وقت فک نکنی ندیدم پیامتو☺️
پدر و مادر منم تازه امروز راهی شدن و الان از مرز رد شدن اصلا تنها نباشید با کسی برید که تجربه زیادی ...

یادم رفت کلاه رو بگمممم

ضدافتاب من نمیتونم بزنم تو گرما چون باعث عرق بیشتری میشه

شاید به پوست شما بخوره

پوشیه عربی یا ماسک چون به شدت اونجا خاک هست صورتتون تاول یا اگزما نزنه

من خودم نرفتم، این تجربیات اطرافیانم بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر و مادر منم تازه امروز راهی شدن و الان از مرز رد شدن اصلا تنها نباشید با کسی برید که تجربه زیادی ...

انشاءالله به سلامت برگردن... تقریبا هنه اینا رو برداشتم ولی فقط یه دونه 

اما اگه دوتا بردارم خیلی سنگین میشه چطور راه برم؟ همینجوری ام بنظرم سنگینه 

اگه جوابتو نمیدم بخاطر اینه که وقتم با ارزش تر از اینه که با آدمایی که بهره هوشی اندک دارن سر و کله بزنم😒 یه وقت فک نکنی ندیدم پیامتو☺️
کفش مناسب که بتونی راه بری  کوله پشتی ببر که موقع راه رفت اذیت نشی  لباس و دارو قرص ببر ...

ممنون عزیزم♥️

ولی خواهش میکنم اسم هامون رو بنویس که یادت نره برای گره ی زندگیم خیلی دعا کن خیلی، از خدا بخواه بهم ...

انشاءالله😢

انشاءالله به سلامتی  خونه ی آشناس؟  من که هرکار کردم بازم وسایلم زیاد شد  به جز وس ...

والله چند سال پیش ازینا که میگفتن خونه داریم بیاید تو خونمون دیگ نزذیک غروب بود و زمستون رفتن بعد ازون سال صمیمی شدیم هرسال میریم و خیلی به شذت ادما خوبین و با فرهنگ همشون دکترن این خانواده و خیلی شریفن چند ساله زیارت اربعین اسون کردن.. خونه ها خیلی بهترن چون راحتی

انشاءالله به سلامت برگردن... تقریبا هنه اینا رو برداشتم ولی فقط یه دونه  اما اگه دوتا بردارم خ ...

خب بجز وسیله برای خودتون برای کسی رو شما حمل نکنید

هرکی برای خودش

کوله حتما استفاده کن، بندش رو کوتاه کن که کمتر شه سنگینیش

اصلا آب و مواد خوراکی بر ندار چون اونجا فراوونه همه چی

لیوان یادت نره، استیل یا پلاستیکی کوچیک ممکنه نیاز شه

یادم رفت کلاه رو بگمممم ضدافتاب من نمیتونم بزنم تو گرما چون باعث عرق بیشتری میشه شاید به پوست شما ...

👌👌👌😘😘

والله چند سال پیش ازینا که میگفتن خونه داریم بیاید تو خونمون دیگ نزذیک غروب بود و زمستون رفتن بعد از ...

خیلی خوبه خداروشکر راحتید پس 

ولی امسال به خاطر جوی که اونجا وجود داره گفتن بخاطر امنیت خونه کسایی که نمیشناسید نرید 

خب بجز وسیله برای خودتون برای کسی رو شما حمل نکنید هرکی برای خودش کوله حتما استفاده کن، بندش رو کو ...

نه فقط برای خودم برداشتم ولی من ۵۰ کیلوام نیستم هی میخوام سبک کنم از اونورم وسواس دارم که همه چیز بردارم😁

ممنونم ان شاء الله حاجت روا برگردی عزیزم  خدا عزیزات رو نگه داره برات

سلامت باشی عزیزم😍

خیلی خوبه خداروشکر راحتید پس  ولی امسال به خاطر جوی که اونجا وجود داره گفتن بخاطر امنیت خونه ک ...

اره درسته ما اینا رو سالها میشناسیم و میان ایران دعوتشون میکنیم میان خونمون کلا رابطه خانوادگی داریم دیگ

اره درسته ما اینا رو سالها میشناسیم و میان ایران دعوتشون میکنیم میان خونمون کلا رابطه خانوادگی داریم ...

بله اونا که دیگه دوستتونن 

من برای خودمون گفتم که نمیتونیم جایی بریم