2777
2789

مشاور بنده ماه اول رو فقط تک میگیره ما بقی رو سه ماه به سه ماه. ایالات من میخواستم  پول سه رو واریز کنم دو روز از موعد.  وقتم گذشت اونم   جایی بودم. نمیشد برم عابر بانک و پولم نقد بود 

حالا امروز   نه جواب تلفنم رو داد. نه جواب پیام هامو منم ساعت  نه رفتم پول رو واریز کردم الان  ساعت   پیامامو دیده ویس فرستاده که ببخشید   سرم شلوغ بود

خیلی  حرکت چیپی بود به نظرم من که فرار نمیکردم

الان یکم عصبی شدم دلم نمیخواد حتی جواب پیاماشو بدم  

سلام علیم. خوبی قشنگم ۱۱. روز ازت. هیچ خبری. ندارم عیب نداره فقط بگو. دلت برام تنگ نشده آخه میدونی چیه من خیلی دلم برای صدات چشای قشنگت تنگ شده بازم عیب نداره. علی جونم. میگما کیمیا شبا خوابش نمی‌بره. توهم خوابت نمیبره نه ؟ راستی. نقاشیتو کشیدم سایز بزرگ قاب کردم تو اتاقم قرار بود بیای نظر بدی ایراد بگیری. بیا بازم با لحن شیطنت امیزت بگو من بد کشیدم تهش بیا بغلم کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنویس ببخشید سرم شلوغ بود پول تون دیر زدم

واقعا   ناراحت شدم ازش.  اینجوریم که نمیتونم باهاش راحت باشم

سلام علیم. خوبی قشنگم ۱۱. روز ازت. هیچ خبری. ندارم عیب نداره فقط بگو. دلت برام تنگ نشده آخه میدونی چیه من خیلی دلم برای صدات چشای قشنگت تنگ شده بازم عیب نداره. علی جونم. میگما کیمیا شبا خوابش نمی‌بره. توهم خوابت نمیبره نه ؟ راستی. نقاشیتو کشیدم سایز بزرگ قاب کردم تو اتاقم قرار بود بیای نظر بدی ایراد بگیری. بیا بازم با لحن شیطنت امیزت بگو من بد کشیدم تهش بیا بغلم کن
بنویس ببخشید سرم شلوغ بود پول تون دیر زدم

بهمون گفتم