2777
2789
عنوان

سفر اربعین

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 46 پست
نه فقط برای خودم برداشتم ولی من ۵۰ کیلوام نیستم هی میخوام سبک کنم از اونورم وسواس دارم که همه چیز بر ...

خب بردار عزیزم فکر میکنی زیاد سنگین نمیشه

اونقد که نتونی راه بری

من نظرم اینه خود امام حسین کمک میکنه

خب بردار عزیزم فکر میکنی زیاد سنگین نمیشه اونقد که نتونی راه بری من نظرم اینه خود امام حسین کمک می ...

درسته مهربونم 

مرسی که وقت گذاشتی برای تاپیکم🤗

اگه جوابتو نمیدم بخاطر اینه که وقتم با ارزش تر از اینه که با آدمایی که بهره هوشی اندک دارن سر و کله بزنم😒 یه وقت فک نکنی ندیدم پیامتو☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محتاجم به دعا  من لایق نیستم ولی انشاءالله امام حسین دستتونو بگیره😢♥️  از عوض همه زیارت ...

مممنون عزیزم💕💕میگن وقتی بار اول میرید دعاتون مستجاب میشه 🥲💕برای همه دعا کن منم یادت نره😘😘

من فردا دارم میرم چون اونجا میرم تو یه خونه ایی میمونیم و حمام کردن و شستن لباس راحته فقط یه تونیک ش ...

عزیزم اسمم فاطمه هست لطفا رفتی کربلا منم دعا کن سه تا حاجت مهم دارم تروخدا یادت نره😢😢😢😢

اگه خدا بخواد سه شنبه راه میفتیم ولی یک شب قراره ایلام بمونیم 

وای سلام ما جمعه میریم 

توروخدا توروخدا تورو به امام حسین قسمت میدم میشه اگه کارت واکسن نخواستن تاپیک بزنی صدام کنی تو تاپیک😟میشه توروخدا صدام بزن

دوستان گلم برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان با هر دعایی که دوست دارید دعا کنید♥️بهم بگید منم برای حاجت روایتون دعا میکنم😘دوستان من ائمه و مظلومان نیاز به انتقام گیری دارند و جهان هم نیاز به منجی😭هرچه میتوانید دعا کنید که قول میدم اگه دعا کردید من براتون دعا میکنم که اگه خدا بخواد مشکلتون حل شه فقط ازتون خواهش میکنم از ته دل دعا کنید😘
وای سلام ما جمعه میریم  توروخدا توروخدا تورو به امام حسین قسمت میدم میشه اگه کارت واکسن نخواست ...

همش فکرم درگیره خواب ندارم میترسم کارت واکسن بخوان😔

دوستان گلم برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان با هر دعایی که دوست دارید دعا کنید♥️بهم بگید منم برای حاجت روایتون دعا میکنم😘دوستان من ائمه و مظلومان نیاز به انتقام گیری دارند و جهان هم نیاز به منجی😭هرچه میتوانید دعا کنید که قول میدم اگه دعا کردید من براتون دعا میکنم که اگه خدا بخواد مشکلتون حل شه فقط ازتون خواهش میکنم از ته دل دعا کنید😘
مممنون عزیزم💕💕میگن وقتی بار اول میرید دعاتون مستجاب میشه 🥲💕برای همه دعا کن منم یادت نره😘😘

😘😍

اگه جوابتو نمیدم بخاطر اینه که وقتم با ارزش تر از اینه که با آدمایی که بهره هوشی اندک دارن سر و کله بزنم😒 یه وقت فک نکنی ندیدم پیامتو☺️
وای سلام ما جمعه میریم  توروخدا توروخدا تورو به امام حسین قسمت میدم میشه اگه کارت واکسن نخواست ...

عزیزم کارت واکسن برای اربعین زمینی چک نمیشه

اصلا بخوانم وقت نمیکنن که چک کنن

من برم اونور شاید نت نداشته باشم تاپیک بزنم ولی اگه بخوان و من نتونم برم میام میگم🤣 ولی خدا نکنه 

اگه نیومدم به احتمال زیاد نخواستن و رد شدم 

عزیزم کارت واکسن برای اربعین زمینی چک نمیشه اصلا بخوانم وقت نمیکنن که چک کنن من برم اونور شاید نت ...

باشه گلم دستت درد نکنه خدا خیرت بده😊

اگه نت گیرت اومد میگم تاپیک بزن چون اونجا وای فای دارن😊بازم ممنون😍

همش فکرم درگیره خواب ندارم میترسم کارت واکسن بخوان😔

یه بنده خدایی هست با یه مبلغی فوری کارت واکسن جور میکنه ولی به من گفت نیاز نیست منم نگرفتم دیگه.

ازش اجازه میگیرم اگه اجازه داد براتون شمارشو میفرستم اگه ب مشکل خوردید بهش خبر بدید اوکی کنه 

یه بنده خدایی هست با یه مبلغی فوری کارت واکسن جور میکنه ولی به من گفت نیاز نیست منم نگرفتم دیگه. از ...

ممنون عزیزم ولی خب میدونی اینجوری امام حسین خودشم راضی نیست بازم ممنون