الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه خدا بخواد سه شنبه راه میفتیم ولی یک شب قراره ایلام بمونیم
وای سلام ما جمعه میریم
توروخدا توروخدا تورو به امام حسین قسمت میدم میشه اگه کارت واکسن نخواستن تاپیک بزنی صدام کنی تو تاپیک😟میشه توروخدا صدام بزن
دوستان گلم برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان با هر دعایی که دوست دارید دعا کنید♥️بهم بگید منم برای حاجت روایتون دعا میکنم😘دوستان من ائمه و مظلومان نیاز به انتقام گیری دارند و جهان هم نیاز به منجی😭هرچه میتوانید دعا کنید که قول میدم اگه دعا کردید من براتون دعا میکنم که اگه خدا بخواد مشکلتون حل شه فقط ازتون خواهش میکنم از ته دل دعا کنید😘
دوستان گلم برای سلامتی و ظهور اقا امام زمان با هر دعایی که دوست دارید دعا کنید♥️بهم بگید منم برای حاجت روایتون دعا میکنم😘دوستان من ائمه و مظلومان نیاز به انتقام گیری دارند و جهان هم نیاز به منجی😭هرچه میتوانید دعا کنید که قول میدم اگه دعا کردید من براتون دعا میکنم که اگه خدا بخواد مشکلتون حل شه فقط ازتون خواهش میکنم از ته دل دعا کنید😘
یه بنده خدایی هست با یه مبلغی فوری کارت واکسن جور میکنه ولی به من گفت نیاز نیست منم نگرفتم دیگه. از ...
ممنون عزیزم ولی خب میدونی اینجوری امام حسین خودشم راضی نیست بازم ممنون