جوجه_کباب_ترش مدیر استارتر عضویت: 1401/03/01 تعداد پست: 566 عنوان بنظرتون ججوری جمعش کنم 65 بازدید | 2 پست جاریم خیلی حسوده خیلی میخام کوتاه بگم...همیشه بمن میگف ارزومه دختر داشته باشم میرف دکتر ک بچش دختر بشه همیشه میگف از روزی ک من دخترم بدنیا اومد همش میگف دختر مال مردمه دختر فایده نداره و خداروشکر ک پسرزا هستم و اینا دیشب خواهرشوهرم گف جاریت ناراحته میگ چرا فلانی بمن زنگ نمیرنه فلان منم همینو بهش گفتم و کلی حرف دیگه ک بخاطر حرفاش قیدشو زدم ولی حالا خیلی ناراحتم همش میگم نباید میگفتم چون خواهرشوهرم دوتا پسر داره حالا میدونه من از این موضوع ناراحت میشم هی بهممیگه درصورتی ک من ارزوم بود دختر داشتن حالا نمیدونم جلوخواهرشوهرم چی بگم ک نگه دلش پسرمیخاد lebas_kodak gogolii پیج اینستام پر از لباس دخترونه شیک ووییی❤ 1401/06/12 | 22:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
معشوقهzیبا عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 25468 بیخیال بابا بگو جلو زبونشو بگیره حرف دهنشو بفهمه وقتی همش حرفای منفی میزنه خوشم نمیاد باهاش رفتوامد کنم مدام در حال کفرگفتنو فاز منفی دادنه من خوشم نمیاد بااینجور ادما بگردمتمام زیادم حرف نزن اذیت بشی الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
معشوقهzیبا عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 25468 دوری و دوستی الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲