2777
2789
عنوان

بنظرتون ججوری جمعش کنم

65 بازدید | 2 پست

جاریم خیلی حسوده خیلی میخام کوتاه بگم...همیشه بمن میگف ارزومه دختر داشته باشم میرف دکتر ک بچش دختر بشه همیشه میگف از روزی ک من دخترم بدنیا اومد همش میگف دختر مال مردمه دختر فایده نداره و خداروشکر ک پسرزا هستم و اینا دیشب خواهرشوهرم گف جاریت ناراحته میگ چرا فلانی بمن زنگ نمیرنه فلان منم همینو بهش گفتم و کلی حرف دیگه ک بخاطر حرفاش قیدشو زدم ولی حالا خیلی ناراحتم همش میگم نباید میگفتم چون خواهرشوهرم دوتا پسر داره حالا میدونه من از این موضوع ناراحت میشم هی بهم‌میگه درصورتی ک من ارزوم بود دختر داشتن حالا نمیدونم جلوخواهرشوهرم چی بگم ک نگه دلش پسرمیخاد

lebas_kodak gogolii     پیج اینستام پر از لباس دخترونه شیک ووییی❤

بیخیال بابا بگو جلو زبونشو بگیره حرف دهنشو بفهمه 

وقتی همش حرفای منفی میزنه خوشم نمیاد باهاش رفتوامد کنم مدام در حال کفرگفتنو فاز منفی دادنه من خوشم نمیاد بااینجور ادما بگردم

تمام زیادم حرف نزن اذیت بشی

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.