2777
2789
عنوان

لکه بینی بجای پریود، کسی بوده مثل من؟ لطفا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 68894 بازدید | 41 پست
سلام عزیزم نم چند وقته طولانی لکه بینی قبل پریودی دارم الان فهمیدم پلی کیستیکم چی بخورم قطع میشه

سلام عزیزم نمیدونم ولی میخوای برو دکتر خیالت راحت بشه تو‌ اینجا هم میتونی از دکتراش سوال کنی 

سلام عزیزم نمیدونم ولی میخوای برو دکتر خیالت راحت بشه تو‌ اینجا هم میتونی از دکتراش سوال کنی 

رفتم دکتر فقط دوفاستون داده،اینجا هم که قسمت برچسب یا هشتگ هیچی واسم توی کادره نمیزنه که بپرسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببخشید شما خوب شدین من دوماهه بخوای پریود لکه بزنین دارم آخرش درمانش چی بود

سلام عزیزم من رفتم دکتر بهم ۱۰ تا قرص دوفامد داد بعد از یه هفته که قرص خوردم پریود شدم، شما باردار نیستی؟ 

اگه امضامو خوندی، میشه لطفاً برای مادر شدنم یه صلوات بفرستی؟ میگن دعای دیگران زود اجابت میشه، ممنونت هستم🙏🙏🙏

من همه علائمم عین بارداری بود فقط لکه بینیم ۵ روز طول کشید تا پاک شدم

اگه امضامو خوندی، میشه لطفاً برای مادر شدنم یه صلوات بفرستی؟ میگن دعای دیگران زود اجابت میشه، ممنونت هستم🙏🙏🙏

سلام عزیزم نم چند وقته طولانی لکه بینی قبل پریودی دارم الان فهمیدم پلی کیستیکم چی بخورم قطع میشه

سلام عزیزم لکه بینی قبل پریود بخاطر سردی رحمه، باید رحمتو گرم نگه داری، موقع ظرف شستن حتماً پیش بند ببند، با یه روسری یا شکم بند پشمی شکمتو ببند تا گرم نگهش داره، شبا قبل از خواب ناف  و زیر شکمتو با روغن گرم ماساژ بده، منم قبلاً لکه بینی قبل از پریود داشتم ولی اینا رو رعایت کردم خوب شدم

سلام عزیزم من رفتم دکتر بهم ۱۰ تا قرص دوفامد داد بعد از یه هفته که قرص خوردم پریود شدم، شما باردار ن ...

نه عزیزم باردار نیستم مطمینم الان دو ماه اینطوری شدم ، بعد اون ریگه پریود شدین؟

نه عزیزم باردار نیستم مطمینم الان دو ماه اینطوری شدم ، بعد اون ریگه پریود شدین؟

آره