2777
2789
عنوان

شما بودین طلاق میگرفتین 🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به تو ربطی نداره حقیر خودتی

جوابی نداشتی اینو گفتی🤣

نه اتفاقا من حقیر نیستم چون به هیچ انسانی اجازه توهین به خودم رو نمیدم چه برسه کتک،. اون انسان رو حذف میکنم 

حقیر امثال تو هستن که میزنن تو سرت عادت به توسری خوردن داری و میگی چیز مهمی نیست

من واس خودم خیلی ارزش قائلم، قلم میکنم اون دستی که رو من بلند بشه

❤️

جوابی نداشتی اینو گفتی🤣نه اتفاقا من حقیر نیستم چون به هیچ انسانی اجازه توهین به خودم رو نمیدم چه بر ...

نه از آدم فوضول خوشم نمیاد 😁

اتفاقا شوهر من تا حالا من و نزده منم رو این قضیه حساسم 

اما مشکلات دیگه ای داریم 

منظور من اینه تو همه خانواده ها مشکلات هست 

برن مشاوره تلاششونو بکنن شاید درست شد واس چی فورا طلاق بگیرن 

اگه یه نفر دگ راجب شما به شوهرت همچین چیزی بگه حست چیه؟بگه خانومت با حرف خر شدنی نیست؟

هر چی میخواید فکر کنید ولی مردای این مدلی با زبون میشه نرمشون کرد

چرا به شما برخورد؟

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بهم برنخوردفقط برام سوال شد

ان شاالله هیچوقت گیر همچین مردایی نیفتید تا متوجه اصطلاح خر کردن هم نشید

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

خانوادش هم هر تیکه ای بندازن میگه تو هیچی نگو چون دیگه نمیزارم پدر مادرت خونم بیان

نخ نگرفتم عوضش آدمش میکردم 

بهت یک راه میگم گوش کن 

تا ۴۰روز آب مرتبکه درست کن یعنی توی یک پارچ آب پر کن روش سه بار سوره مزمل با توجه به معنایش بخون فوت کن و بعد اون پارچ آب رو باهاش شربت درست کن یا چای درست کن و هردو بخورید 

تا جهل به طور متوالی ،از همون هفته اول متوجه تغییر رفتار و اخلاقش میشی برای خوش اخلاقی و محبت هست این از این

بعد بریم سراغ مادرشوهر،اولا سوره کوثر برای دفع شوهر مزاحم عالیه هرروز نه مرتبه کوثر بخون به نیت دفع شر مزاحم 

مثلا میتونی مهمونی یا کسی مزاحم هست تو خونت بخونی نه بار فوت کن سمتش بعد چند دقیقه خودش پا میشه میره 

سوما هر غروب هفت مرتبه آیه الکرسی و هفت مرتبه ناس و فلق بخون برای پناه بردن به خدا از شر هر آنچه از آن مظطربی و از شر سخن چینان و شوهرت

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

من اصلا پولدار بودنش رو در نظر نمی گیرم 

چون به نظرم مهم نیست

اگه دوستش داری دنبال راهکاری باش که این دو قطبی بودنش و کتک زدنش رو حل کنی

چون معضل بزرگیه

نمی گم طلاق اگه دوستش داری سعی کن حلش کنی

دوستم نداری که قضیه روشنه 

تو نی نی سایت جو غالب پول براشون اولویته تو همه چیز 

اون روزی که می گم از معیارای اولیتون پول نباشه ویسری می گن پول مهمه واسه همین کارهاست

ولی درستشو بخوای .پولشو فاکتور بگیر ببین اگه ورشکست شه بازم دوستش داری؟

این خیلی مهمه 

حالا مونده به خودت ببینی چطوری راحت هستی.من خودم به شخصه نمی تونم این رفتارها را تحمل کنم آرامش و آسایش اولویت تر از پول زیاد هست.خداراشکر شوهرم هیچکدام از این رفتارها را نداره و از لحاظ مالی حقوق کارمندی هست و آنچنان زیادم نیست ولی خدارا هزاران مرتبه شکر محتاج کسی هم نیستیم

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم