ماه قبل ۳۰ روزه پریود شدم، ۷،۸ ماهه که هر ماه حتی شده یک روز جلو میندازم این ماه ۲۶ مرداد لکه بینی شروع شد و اولش در حد لکه که مثل رگه و شاخه قهوه ای سوخته بود و تا حالا ندیده بودم و در طی روز هی قطع میشد تا روز ۲۸ ام یکم شدتش بیشتر شد که بیرون ریخت، و بعدش هم هی خونابه قهوه ای و فرداش هم فقط یه لک دیدم و تموم شد و روز موعد هم پریود نشدم و خیلی علائم امیدوار کننده هم داشتم مانند سوزش سر سینه ها که دو روز قبل لکه بینی دو روز داشتم و بعدش هم درد سینه هم تا ۱۲ روز و درد و تیرکشیدن تخمدانها، درد زیر شکم، کمردردهای شدید، ولی یه هفته بعد پری آز دادم حامله نبودم، دکترم فقط ۱۰ تا دونه قرص دوفامد داد و گفت شبی یکی بخورم و گفت مشکلی نیست، نه سونویی، نه معاینه نه هیچی، اگه کسی تجربه داره لطفاً بگه چون هرچی سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد🙏
اگه امضامو خوندی، میشه لطفاً برای مادر شدنم یه صلوات بفرستی؟ میگن دعای دیگران زود اجابت میشه، ممنونت هستم🙏🙏🙏
آهان منم تو مجردیم دو ماه پریودم فقط لکه بینی بود نمیدونم چرا
سلام عزیزم عیب نداره بدنه دیگه هی به هم میریزه من چهارشنبه دو هفته پیش عادت شدم ولی لکه بینی بود ترشحم داشتم بعد جمعه پاک شدم ولی چند روز بعدش دیدم باز عادتم اما گفتم شاید ترشحه و نمازهامو میخوندم تا چند روز پیش که فهمیدم عادتم ولی خونریزیم خیلی کمه جوری که فقط یه بار نوار گذاشتم
عزیزم باید بری زیر نظر دکتر زنان ،از ۴۰ به بعد ماموگرافی و چکاپ سالانه رو شاخمونه 😕
والا زیر نظر دکتر هم هستم ولی این سری رفتم پیشش سری اول فقط آزمایش بارداری نوشت و تاریخ آخرین پریودی و لکه بینی رو نوشت و بعد جواب آزمایش بردم هم گفت مشکلی نیست و یه قرص دوفامد داد، همین، دکترم هم خیلی با تجربه اس فقط چند تا مریض با هم میفرسته تو اتاقش و اینکه منشیش نمیزاره خودت جواب آزمایش رو ببری نشون دکتر بدی و خودش میبره، و دکتر دیگه ای هم که از این بهتر باشه تو شهر ما نیست باید برم شیراز تا ببینم کی برم دیدن مامانم که همونجا دکترم برم
اگه امضامو خوندی، میشه لطفاً برای مادر شدنم یه صلوات بفرستی؟ میگن دعای دیگران زود اجابت میشه، ممنونت هستم🙏🙏🙏
شاید یه مشکلی باشه واقعا. بهتره بری دکتر. البته سوالتو توی انجمن پرسش و پاسخ ماوراطب هم بنویس. متخصص ...
یه بار لکه بینی بجای پریود شاید مشکلی نباشه و بعد درست بشه ولی چون من تو اقدام هستم و وقت ندارم باید پیگیرش باشم، ممنون از راهنماییت عزیزم این انجمن که گفتید کجا هست آدرس سایتشو داری شما؟
سلام دوستان جهت اطلاع از وضعیت من با سابقه لکه بینی، روز ۱۰ پریودم عکس رنگی گرفتم و معلوم شد ورودی رحمم بسته بوده و رفتم پیش دکتر شکوفه رفیعی متخصص زنان شیرلز و اون هم بی معطلی منو فرستاد کلینیک ناباروری ثمر و گفت چون اونجا فوق تخصص دارن و بهتر میتونن درمانت کنن که زودتر نتیجه بگیری چون وقتی نداری نباید وقت تلف کنی، و من رفتم زیر نظر دکتر پگاه کرامتی تو کلینیک ثمر و فعلا داروهاشو دارم مصرف میکنم