2777
2789
عنوان

لکه بینی بجای پریود، کسی بوده مثل من؟ لطفا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 68801 بازدید | 41 پست
مجردم عزیزم به خاطر استرسه واسه من 

آهان منم تو مجردیم دو ماه پریودم فقط لکه بینی بود نمیدونم چرا

اگه امضامو خوندی، میشه لطفاً برای مادر شدنم یه صلوات بفرستی؟ میگن دعای دیگران زود اجابت میشه، ممنونت هستم🙏🙏🙏

آهان منم تو مجردیم دو ماه پریودم فقط لکه بینی بود نمیدونم چرا

سلام عزیزم عیب نداره بدنه دیگه هی به هم میریزه من چهارشنبه دو هفته پیش عادت شدم ولی لکه بینی بود ترشحم داشتم بعد جمعه پاک شدم ولی چند روز بعدش دیدم باز عادتم اما گفتم شاید ترشحه و نمازهامو میخوندم تا چند روز پیش که فهمیدم عادتم ولی خونریزیم خیلی کمه جوری که فقط یه بار نوار گذاشتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم منم ۴۱ سالمه، چون بخاطر تنبلی تخمدان سه ماه پریودم با تاخیر بود حالا خوشحال بودم که داره د ...

عزیزم باید بری زیر نظر دکتر زنان ،از ۴۰ به بعد ماموگرافی و چکاپ سالانه رو شاخمونه 😕

تو تاریکی به روشنایی فکر کن 
عزیزم باید بری زیر نظر دکتر زنان ،از ۴۰ به بعد ماموگرافی و چکاپ سالانه رو شاخمونه 😕

والا زیر نظر دکتر هم هستم ولی این سری رفتم پیشش سری اول فقط آزمایش بارداری نوشت و تاریخ آخرین پریودی و لکه بینی رو نوشت و بعد جواب آزمایش بردم هم گفت مشکلی نیست و یه قرص دوفامد داد، همین، دکترم هم خیلی با تجربه اس فقط چند تا مریض با هم میفرسته تو اتاقش و اینکه منشیش نمیزاره خودت جواب آزمایش رو ببری نشون دکتر بدی و خودش میبره، و دکتر دیگه ای هم که از این بهتر باشه تو شهر ما نیست باید برم شیراز تا ببینم کی برم دیدن مامانم که همونجا دکترم برم

اگه امضامو خوندی، میشه لطفاً برای مادر شدنم یه صلوات بفرستی؟ میگن دعای دیگران زود اجابت میشه، ممنونت هستم🙏🙏🙏

شاید یه مشکلی باشه واقعا. بهتره بری دکتر. البته سوالتو توی انجمن پرسش و پاسخ ماوراطب هم بنویس. متخصص ...

یه بار لکه بینی بجای پریود شاید مشکلی نباشه و بعد درست بشه ولی چون من تو اقدام هستم و وقت ندارم باید پیگیرش باشم، ممنون از راهنماییت عزیزم این انجمن که گفتید کجا هست آدرس سایتشو داری شما؟

مراقب سلامتیت باش،اولین دلسوزت خودت هستی 

میخوام اگه بشه درمان با داروی طب سنتی شروع کنم

جهت اطلاع دوستان من بعد از ۷ روز مصرف دوفامد امروز پریود شدم

متوجه شدم ایشالا که همه چی خوب پیش بره... سایت ماوراطب بخش پرسش و پاسخ رایگان

ممنون عزیزم رفتم دیروز سوالمو ایجاد کردم حالا نمیدونم چقدر طول میکشه جواب بدن

سلام دوستان جهت اطلاع از وضعیت من با سابقه لکه بینی، روز ۱۰ پریودم عکس رنگی گرفتم و معلوم شد ورودی رحمم بسته بوده و رفتم پیش دکتر شکوفه رفیعی متخصص زنان شیرلز و اون هم بی معطلی منو فرستاد کلینیک ناباروری ثمر و گفت چون اونجا فوق تخصص دارن و بهتر میتونن درمانت کنن که زودتر نتیجه بگیری چون وقتی نداری نباید وقت تلف کنی، و من رفتم زیر نظر دکتر پگاه کرامتی تو کلینیک ثمر و فعلا داروهاشو دارم مصرف میکنم

سلام عزیزم اون پیامم واسه شهریور بود تا جایی ‌که یادمه عادتم افتاده بود عقب 

سلام عزیزم نم چند وقته طولانی لکه بینی قبل پریودی دارم الان فهمیدم پلی کیستیکم چی بخورم قطع میشه