گیسوکمند، مدیر استارتر عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 775 عنوان کیا شوهرشون کربلاست؟ 197 بازدید | 22 پست دلم داره میترکه.آنتن نداره اصلا.تا دوهفته میمونه.به عنوان خادم تو اشپزخانه نجف کار میکنه.😭😭😭شماهم دلتون آرومو قرار ندارع؟ میشه یه صلوات برای سلامتیه نی نی توراهیم بفرستید🌺دامنتون سبز بشه الهی🤲🏻🌱 1401/06/11 | 01:12 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parydookhtt عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 862 نگران نباش طوری نمیشه آیم پریدخت🦋 ۲۱ سالمه😁 یه دختر زود رنج😌 ولی مهربون...🤨 زندگی من از اونجایی شروع شد که فهمیدم سوپرمن وقت نمیکنه بیادو زندگی منو نجات بده🙄پس خودم دست بکار شدم! 🌻💛حتی اگه خارَم باشی بلاخره یکی پیدا میشه که دوستت داشته باشه🌝🌵
تمناااا عضویت: 1398/03/10 تعداد پست: 16776 ما ان شاالله قراره خانوادگی بریم لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
گیسوکمند، مدیر استارتر عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 775 نگران نباش طوری نمیشه خیلی سخته واقعن.هنوز یه شبه رفته.اینجورم.وای به حاله ۱۳شبه دیگه.😭😭 میشه یه صلوات برای سلامتیه نی نی توراهیم بفرستید🌺دامنتون سبز بشه الهی🤲🏻🌱
گیسوکمند، مدیر استارتر عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 775 چرا انتن نداره؟ نداره.فقط یه ویس داد نتش قطع شد.گفت خوبم جام خوبه انتن ندارم اینم به هزار مکافات گیر اوردم.نگرانم نباش هروقت انتن گیر اوردم بهت خبرم میدم.ولی اینجوری خیلی سخته.اصلا کاش منم میرفتم باهاش با همه سختیاش😭 میشه یه صلوات برای سلامتیه نی نی توراهیم بفرستید🌺دامنتون سبز بشه الهی🤲🏻🌱
پریدریاییییییی عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 3464 شوهر منم ۹ سال خدام الحسین بود تو کربلا جارو میزد ولی امسال نزاشتن بره چون پستش عوض شده راستش دروغ چرا خوشحال شدم دوهفته خیلی سختهولی ماه پیش هوایی رفت یه روزه
گیسوکمند، مدیر استارتر عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 775 نیرو نمیخوان شوهرمو بفرستم؟؟ حتما که میخان.ولی نمیدونم باید ثبته نامی باشه یا چی.شوهر من اخه چندین باره که رفته و میره.توی موزیفه نجف هستن. میشه یه صلوات برای سلامتیه نی نی توراهیم بفرستید🌺دامنتون سبز بشه الهی🤲🏻🌱
گیسوکمند، مدیر استارتر عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 775 😔دلم گرفته.فک میکنم هیچ کسی رو ندارم الان و تنهای تنهام😭 میشه یه صلوات برای سلامتیه نی نی توراهیم بفرستید🌺دامنتون سبز بشه الهی🤲🏻🌱
dokhi_saket عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 4037 عزیزم کسی که اونو کشونده برا کمک خودشم ازش محافظت میکنه نگران نباش گلم ولی هر وقت آنتن داد گوشیش بگو برام دعا کنه به حاجت هام برسم باشه عزیزم اسمم آرزو هستش یادت نره
پریدریاییییییی عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 3464 نداره.فقط یه ویس داد نتش قطع شد.گفت خوبم جام خوبه انتن ندارم اینم به هزار مکافات گیر اوردم.نگرانم نب ... شغلش چیه؟شوهر من میرفت یه قهوه خونه ایی بود تو کربلا روزی دوبار قبل و بعد کار اونجا وایفایش صلواتی رمز نداشت یه ساعت میشت تماس تصویری میگرفتیم پیام میدادیم
baroon_bahari عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 9418 شوهر خواهر من دوست داشت بره ولی خواهرم موافقت نکردامشب داشتن به من میگفتن، منم گفتم لازم نکرده بشینه سرجاش دوتا بچه کوچیکو میخواد ول کنه بره خود امام حسینم راضی نیستولی از سر شبی عذاب وجدان دارم این حرفو زدم
dokhi_saket عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 4037 شوهر خواهر من دوست داشت بره ولی خواهرم موافقت نکرد امشب داشتن به من میگفتن، منم گفتم لازم نکرده بشی ... عزیزم امام حسین خودش محافظ زائرانش هست بعدشم اگه خدای نکرده کسی عمرش به دنیا نباشه هر جایی گرفته میشه جون آدم ایرانو عراقم نداره جونم