2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون کربلاست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 22 پست
عزیزم امام حسین خودش محافظ زائرانش هست بعدشم اگه خدای نکرده کسی عمرش به دنیا نباشه هر جایی گرفته میش ...

عزیزم من به خاطر اتفاق بد اینو نگفتم چون حرف شما واقعا درسته 

دو تا بچه کوچیک داره خواهر منم دست تنهاست و از ما دوره. بعد شوهرش با این وضع میخواست بره! سرهمین عصبانی شدم ولی بعدش ناراحت شدم از خودم... شاید نباید چیزی میگفتم

عزیزم من به خاطر اتفاق بد اینو نگفتم چون حرف شما واقعا درسته  دو تا بچه کوچیک داره خواهر منم د ...

ان شالله سال بعد قسمتش بشه گلم 

شما هم ناراحت نباش جونم 

قسمتش بشه هم هیچکی نمیتونه جلوشو بگیره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کسی که اونو کشونده برا کمک خودشم ازش محافظت میکنه نگران نباش گلم  ولی هر وقت آنتن داد گو ...

ممنون،باشه انشالله که زنگ بزنه  حتما میگم

میشه یه صلوات برای سلامتیه نی نی توراهیم بفرستید🌺دامنتون سبز بشه الهی🤲🏻🌱
شغلش چیه؟ شوهر من میرفت یه قهوه خونه ایی بود تو کربلا روزی دوبار قبل و بعد کار اونجا وایفایش صلواتی ...

وکیله.شوهرم با رفیقاش یه اکیپن توی آشپزخانه نجف مشغول به خدمت هستن 

وکیله.شوهرم با رفیقاش یه اکیپن توی آشپزخانه نجف مشغول به خدمت هستن 

اها خودشون رفتن؟اجرشون با امام حسین شماهم تو ثوابش شریکی صبور باش

شوهر من از طرف ادارشون میبردن برای نظافت خیابون البته هرکی دوست داشت میرفت اجباری نیست باچه عشقی میرفت

اها خودشون رفتن؟اجرشون با امام حسین شماهم تو ثوابش شریکی صبور باش شوهر من از طرف ادارشون میبردن برا ...

اره خودش رفته.نه این مربوط به کارشون نیست.عشقی و دلی میرن.بگم چی والا.تاحالا نشده انقد از هم بی خبر باشیم.الان دوتا دلتنگی باهم میکشم.یکی دلتنگیه حرمو کربلا و نجف💔،یکی دلتنگیه شوهر.😔