2777
2789
عنوان

زندگی تو تهران سخته یا نه عالیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 19001 بازدید | 94 پست
بستگی داره چه شغلی باشه مثلا اگه مغازه نیاز داره باید مغازه هم اجاره کنی که کلا قیمت ملک تجاری از مس ...

ببخشید میتونم بپرسم شغل شما و همسرتون چیه 

آخه با تعریف هایی که کردین من اینجوری شدم 🤕😂

لطفا بگید با چه درامدی میشه زندگی کرد و پس اندازم کرد 

الان ما با هشت میلیون درامد یه خانواده سه نفری بدون پس انداز رو مدیریت می کنیم.ما شهرک پردیس می شینیم..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببینید من تهرانم و بی طرف صحبت میکنم ترافیک و شلوغی بیش از حد خیابان ها، مسیرهای طولانی و بزرگی شهر ...

دوستم چه امکاناتی در تهران هست که هیچ جای دیگری نیست

کجا زندگی میکنی عزیزم؟؟؟؟ من پنیر ویلی رو تهران خریدم ۸۰ هزار تومن  شیراز ۳۰ تومن  ...

شما واقعا کجای تهرانی؟!!

من صادقیه زندگی میکنم و پنیر ویلی رو ۸۵ هزار ندیدم تاحالا

محصولات سوپرمارکتی که دیگه قیمت یکسان دارن 

فروشنده به شما انداخته جنس رو باید پس میدادید

کجا زندگی میکنی عزیزم؟؟؟؟ من پنیر ویلی رو تهران خریدم ۸۰ هزار تومن  شیراز ۳۰ تومن  ...

تهرانپارس

فک کنم بد جایی خریدی

من فک میکنم جنسا و لباسا تو اینجا ارزونتر از بقیه شهراس

برای اینکه قوی شی و با تجربه باید ضربه بخوری باید قلبت بشکنه باید له شی🙃💔که تجربه به دست بیاری💫
اگه حقوقت کمتر از ۳۰ تومن باشه خیلی سخته خیلی  منطقه های پایینش بدرد نمیخوره  اگه میخوای ...

خداوندا😳

مگه چه چیزایی بابت خرج میره

من خیلی از قیمتها تعجب می‌کنم 

ما تو ماه با اجاره خونه، شاید 7میلیونی خرج کنیم

تهرانپارس فک کنم بد جایی خریدی من فک میکنم جنسا و لباسا تو اینجا ارزونتر از بقیه شهراس

بخدا مانتو خریدم تهران ۳۶۰

رفتم شهرستان همون مانتو ۵۵۰بود

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
دوستم چه امکاناتی در تهران هست که هیچ جای دیگری نیست

خیلی جاها و خیلی چیزها

مثل رستوران های مدرن و بین المللی؛ هایپرمارکت های مجهز و اجناس خارجی و...

انواع باشگاه های تفریحی و ورزشی مجهز و مدرن

و......

والا امکانات آموزشی الان تو شهرهای خوب و قدیمی کامله..امکانات پزشکی خیلی جاها مثل اصفهان و شیراز عالیه..امکانات تفریحی همه شهرهای قدیمی و پیشرفته دارند...

تهران فقط یه مترو داره که همه جا می ره

شما واقعا کجای تهرانی؟!! من صادقیه زندگی میکنم و پنیر ویلی رو ۸۵ هزار ندیدم تاحالا محصولات سوپرمار ...

من فرشته زندگی میکردم 

به خدا جدی میگم

من خدا را در قمقمه آب یافته‌ام ‏در عطر یک گل ‏در خلوص برخی کتاب‌ها و حتی نزد بی‌دینان  اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافته‌ام.
بخدا مانتو خریدم تهران ۳۶۰ رفتم شهرستان همون مانتو ۵۵۰بود

اره دقیقا بیشتر جاهای اینجا حراجیه و این خیلی خوبه و اگرم برن مواد غذایی از فروشگاه ها بخرن کلی تخفیف هم میخوره

برای اینکه قوی شی و با تجربه باید ضربه بخوری باید قلبت بشکنه باید له شی🙃💔که تجربه به دست بیاری💫
شما واقعا کجای تهرانی؟!! من صادقیه زندگی میکنم و پنیر ویلی رو ۸۵ هزار ندیدم تاحالا محصولات سوپرمار ...

اتفاقا حتی آبنبات رو هم گرون تر میدن قیمتا اصلا یکی نیستن

من خدا را در قمقمه آب یافته‌ام ‏در عطر یک گل ‏در خلوص برخی کتاب‌ها و حتی نزد بی‌دینان  اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافته‌ام.