2777
2789
عنوان

زندگی تو تهران سخته یا نه عالیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 18954 بازدید | 94 پست

پول باشه هر جا زندگی کنی عالیه البته بستگی کدوم منطقه ساکن بشی

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه حقوقت کمتر از ۳۰ تومن باشه خیلی سخته خیلی 

منطقه های پایینش بدرد نمیخوره  اگه میخوای پایین زندگی کنی ۲۰ تومن کافیه برا هر ماه 

اگه هم بخوای طرفای مثلا تهرانپارس بشین ۳۰ یا ۴۰ میلیون برا هرماه

اگه منطقه های خوب مثل فرشته میخوای ماهی ۸۰ میلیون به بالا 

کلا زندگی تو تهران برا کسی که ۳ تا بجه داره سخته 

من و همسرم ۲ نفریم ۴۰ تومن خرج میکردیم تو تهران دیگه این کمش بود 

الان ساکن شیرازیم

من خدا را در قمقمه آب یافته‌ام ‏در عطر یک گل ‏در خلوص برخی کتاب‌ها و حتی نزد بی‌دینان  اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافته‌ام.
من بجز تهرران نمیتوونم جایی زندگی کنم اگه درآمدتوون زیر ۲۰ تومانه کلا تهران نباین

شغل همسرم آزاده، اگه تلاش کنه خیلی زیاد در میاره 

همش میگه بریم تهران برای زندگی 

ولی من میترسم نتونیم

قیمت ملک توی تهران در حد نیویورکه دخترم

فقط بالاشهرش عزیزم

پایین شهر و جای متوسطش در حد شهرستاناس

خونه ما و خونه عمم که خمینه قیمتش یکیه

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
مگه اینجا اروپاست؟ قیمتا همونه و بقیه چیزا هم مث شهرای دیگه ست فک میکنی تهران نیویورکه

کجا زندگی میکنی عزیزم؟؟؟؟

من پنیر ویلی رو تهران خریدم ۸۰ هزار تومن 

شیراز ۳۰ تومن 

خودت دیگه مقایسه کن

من خدا را در قمقمه آب یافته‌ام ‏در عطر یک گل ‏در خلوص برخی کتاب‌ها و حتی نزد بی‌دینان  اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافته‌ام.

آواز دهل از دور خوش است..ببین اگه اومدی تهران و وضع مالیت عالی بود..می ری جاهایی مثل قلهک خیلی هم عالی..اما اگه نبود، مجبوری بری شهرک ها و مناطق اطراف که تعریفی ندارن

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
 شغل همسرم آزاده، اگه تلاش کنه خیلی زیاد در میاره  همش میگه بریم تهران برای زندگی  ...

بستگی داره چه شغلی باشه مثلا اگه مغازه نیاز داره باید مغازه هم اجاره کنی که کلا قیمت ملک تجاری از مسکونی بالاتره

الان برای خونه مثلا کمِ کمش ۴۰۰ ، ۵۰۰ باید بزارین برای پول پییش حالا به غیر از اجاره 

هزینه هارو براوردد کن اگه میتونی بیا

ببینید من تهرانم و بی طرف صحبت میکنم

ترافیک و شلوغی بیش از حد خیابان ها، مسیرهای طولانی و بزرگی شهر؛ و هوای الوده واقعا سخته

از طرفی شما اگر درامدت پایین باشه و مجبور باشی پایین شهر یا وسط شهر که ازدحام و تراکم زیاده خونه بگیری؛ الودگی و ترافیک برات بدتر میشه

از سمت دیگه هیچ کدوم از جاهای ایران امکانات تهران رو نداره. تهران واقعا پیشرفته و متمدنه

دلباز هست. تفریحات زیاده و ...