2777
2789
عنوان

کیا از همون اوایل بارداری زشت شدن

492 بازدید | 83 پست

من 16هفتم خیلی تغییر کردم از همون اولم بهم ریختم انگار شکسته شدم قبلا هر جا میرفتم همه ازم تعریف میکردن هیشکی فک نمیکرد متاهل باشم چ برسه ب اینکه بچه داشته باشم اما تو این چند ماه صورتم لاغر شد چشام بی حال شده مژه هام ریخته موهام خیلی سفید شده امروز خواستم از خودم عکس بگیرم چاسه یادگاری از این روزای بارداری تو ی عکسام زشت بودم ب عکسای قبل بارداریم ک نگاه میکنم انگار ی ادم دیگم سر دخترم ک باردار بودم روز ب روز خوشکلتر میشدم نمیفهمم الان چرا اینجوری شدم هرچند بارداری سختی دارم پراز استرس داشتم شاید بخاطر همینه ب نظرتون بعد بارداری درست میشه؟ حس میکنم این حاملگی پیرم کرده  کسی اینجوری بوده؟ دیدم ک ماهای اخر ورم میکنن قیافه تغییر میکنه یالک اینا درمیارن اما کسی بوده از اول مثل من از قیافه بیفته؟

بعدم موهامو بخاطر اذیتایی ک میشدم رفتم کوتاه کردم الان عکسامو ک میدیدم از خودمم حرصم کرفت چرا اخه تنها چیزی ک زشت نشده بود موهام بود ک زدم کوتاش کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خالای ریزریزدرآوردم خیلی زیادبعدچاق شدم من ماهه آخرم یعنی گندزده شده به کله هیکلوقیافم

شمام از اول قیافتون بهم. ریخت؟منم اتفاقا خال ریز رو صورتم در اوردم زیر چشامم سیاه شده

خداکنه درست شه این قیافه خسته وداغونمو اصلا دوس ندارم

درست میشه عزیزم نگران نباش .منم سه تا زایمان داشتم یکی از یکی بدتر شده بودم سر دومی که اضافه وزن شدید.ولی همش درست شد.جنسیت این نی نی چیه

درست میشه عزیزم نگران نباش .منم سه تا زایمان داشتم یکی از یکی بدتر شده بودم سر دومی که اضافه وزن شدی ...

خدا روشکر بخدا ادم قیافه خودشو میبینه افسرده میشه،میدونم تو ماهای ایندم ب صد کیلو میرسم حتما ان تی احتمال داده پسر باشه

من پوست گردنم تیره شد

بعده زایمان دوباره سفید شد

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

خدا روشکر بخدا ادم قیافه خودشو میبینه افسرده میشه،میدونم تو ماهای ایندم ب صد کیلو میرسم حتما ان تی ا ...

ای جان مبارک باشه پس پسر خوشگلی به دنیا میاری ما میگیم مادر خوشکلیشو میده به بچه .منم سر سه زایمانمو هم زشت شدم هم بد هیکل هم بچه هام ماشالله وزن خوبی داشتم هم قشنگ شدن .چی لذتی بهتر از این قربونت

قبلیا اونجوری نبودن؟وای من سر این خیلی استرس دارم همیشه

نه اصلا خیلی آروم بودن مخصوصا دومی .ولی سومی دختر از روزگارم در آورد تا الان که سه سال و چهار ماهه هست بد قلق هست