2777
2789

در حد قبولی پرستاری دولتی تیپ۱،میتونم بهتون کمک کنم. توی همین تاپیک،هر سوالی دارید بپرسید. تا حد امکان کمک میکنم .

پ.ن: پزشکی تعهدی شهر خودم ( تیپ۲ ) قبول شدم . ولی رتبه م می‌رسید به رشته پرستاری دانشگاه تیپ۱.

حدود ۷ هزار منطقه ۱ میشد اگه منطقه ۱ بودم. منطقه ۲ بودم من.

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا اره. پر قدرت بخون

اصلا نمیتونم بخونم

خیلی مسخره است

قبلا ۸ ساعت راحت میخوندم.الان تهش چهارساعت

چیکار کنم خوب بخونم؟

تهرانم میخوام حتما

ترسم که غمت از جان بیگانه کند مارا ...🖤

گلم من آبجیم رتبه 4100 منطقه یک شد ولی خب تعهدی تهران قبول نشد الان چقدر از مردود شدن گذشته ولی بی حس هست هیچ حسی نداره هیچ کاری هم انجام نمیده چی کارش کنم وقت داره میره

سلام برا رشته دندون پزشکی دانشگاه آزاد رتبه ات باید چند بشه

کدوم شهر؟ بستگی ب شهرش داره. شهرای تیپ۲، حدود ۵هزار کشوری.

نهایتا ۲ هزار منطقه ۱

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

گلم من آبجیم رتبه 4100 منطقه یک شد ولی خب تعهدی تهران قبول نشد الان چقدر از مردود شدن گذشته ولی بی ح ...

چقدر بد.

ناراحت شدم .

الهی.

بهش بگو شاید چیز بهتری در انتظارش هست

شاید فیزیو یا دندون آورد سال دیگه یا پزشکی روزانه تهران. 

بهش بگو نا امید نباشه اصلا. بهش بگو خدا صلاح بنده هاشو میخواد. من سال اول ، مردود شدم دولتی . ولی امسال ب چیزی ک میخواستم رسیدم.حس رسیدن خیلیییی شیرینه.